torstai 25. kesäkuuta 2015

Juhannuskynnet

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös? Näillä kynsillä juhlin juhannusta viime viikolla Kotkassa isolla kaveriporukalla grillaillen. Meillä ainakin oli iloinen ja rento juhannus, toivottavasti siellä ruudun toisella puolellakin! Minulla oli jo hyvissä ajoin visio millaiset juhannuskynnet haluaisin; jotain kesäistä ehdottomasti. Ja koska olen nyt kevään ja kesän aikana todennut liukuväri/leimat-yhdistelmän erittäin toimivaksi lakkaustavaksi, päätin toteuttaa nämäkin lakkaukset samalla tavalla. Valitsin laatikostani kolme raikkaan vihreää lakkaa ja tuputtelin menemään.


Alimmaiseksi lakaksi valitsin Gina Tricotin Pearin, jota lakkasin kynnelle ensin yhden kerroksen. Sen päälle tuputtelin kostutetulla meikkisienellä neljä kerrosta Pearia, Essencen L.O.L:ia sekä Kikon 297-lakkaa. Tämä vihreä Kiko, jota siis on aivan kynnen kärjessä, ei millään meinannut tarttua kynteen meikkisienestä ja siksi jouduin tuputtelemaan noin monta kerrosta. Liukuvärin päälle tein hopeiset leimat laatasta BP-46 Dependin hopeisella 223:lla. Kokeilin ensin leimata yhdellä MoYoun kukkakuosilla, mutta se ei vain ottanut onnistuakseen. BPS:n kaikki kokeilemani laatat ovat toimineet tähän mennessä suorastaan moitteettomasti, joten valitsin sellaisen tämänkin liukuvärin päälle.
Onneksi jouduin vaihtamaan laattaa, sillä tämä lehtikuosi sopii raikkaan vihreän liukuvärin päälle kuin nenä päähän! Pidin näistä lakkauksista ihan hirmuisesti ja ne pysyivät kynsilläni vielä monta päivää juhannuksen jälkeenkin. Olen todella tyytyväinen kun tämä leimaaminen on vihdoin ruvennut sujumaan. 

PS. Istuskelen täällä parhaillaan Salvequickin kuorintasukat jalassa, saa nähdä kuinka tässä käy! Hassulta tämä ainakin tuntuu jaloissa, vähän kihelmöi. Odotukset ovat varsin korkealla lukuisten blogikuvien myötä. Onko täällä kukaan muu kokeillut kuorintasukkia?

12 kommenttia:

 1. Tosi upeet ja niin ihanan väriset! (:

  VastaaPoista
 2. Oi miten täydelliset juhannuskynnet! Upeasti oot onnistunut tuossa liukuvärissä :) ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet (: ja toi vihree liuku<3

  mä just ennen juhannusta keskiviikkona pistin kuorivat sukat jalkaan ja oli kans sellanen kihelmöivä tunne sillo. Sunnuntaina sitte jalkapohjat päätti kuoriutua irti. Tää on mun mielestä vähän niinku joku kemiallinen koe :D hauskaa seurata. Mut jännä ku oon kaikista blogeista lukenu, että heillä on lähteny ensin jalkapöytä kuoriutumaan. Ni mulla lähti eka jalkapohjat ja nyt vasta jalkapöydät. Ja se repimisen vastustaminen.. kun niiiiin tekis mieli. Leikkailin kyllä saksilla isoimpia paloja irti varovasti muuten ne ois häirinny niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihh kiitos :') Joo on kyllä ollut todella mielenkiintoista seurata! Mulla lähti kaikki nahat ihan parin päivän sisään vaikka paketissa se vaikutusaika oli 10-15 päivää. Mä en voinut vastustaa sitä repimistä... :D

   Poista