keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Haastetrio 2015 kesäkuu - asu & kynnet


Kun kerran lupasin olla ajoissa tämän kesäkuun haastetrion kanssa, niin tässä sitten olisi! Kävin lauantaina viisissä eri valmistujaisjuhlissa pitkin Kotkaa ja tietenkin tällaisesta tilanteesta pitää ottaa kaikki riemu irti ja puketua kivasti sekä mätsätä kynnet mekkoon! Minulla oli ylläni pari vuotta sitten Vilasta ostettu keväisen keltainen mekko, jossa helma on takaa kivasti pidempi kuin edestä. Olen kaksi vuotta sitten tehnyt mätsäävät kynnet samaiseen mekkoon, postaus löytyy täältä. Tällä kertaa onnistuin mätsäyksessä paremmin kuin viimeksi, ainakin omasta mielestäni. Tämänkertainen keltainen, Essencen Wanna Be Your Sunshine, sopi mekon väriin oikein hyvin.


Lakkasin Essenceä pohjalle kaksi kerrosta, vaikka peittävään lopputulokseen olisi tarvittu vähintään kolme. Tiesin leimaavani päälle sen verran peittävät mustat leimat, että pohjalakan ei tarvinnut peittää täydellisesti. Leimat tein Konadin mustalla leimauslakalla laatasta BP-20. Leimat nousivat tosi reikäisinä, mutta kaikki onneksi suurinpiirtein samassa suhteessa :D Voisi melkein kuvitella että nuo terälehtien rei'ät kuuluisivat ollakin tuollaiset. Vaikka leimakuosi jäi tällä kertaa kauas täydellisestä, sain näistä lakkauksista tosi paljon kehuja viikonloppuna :)


Näistä leimakuvioista ei olisi tullut kertakaikkisesti mitään ilman löllöstamperia. Pahoitteluni kun hehkutan sitä täällä vähintään joka toisessa postauksessa, mutta se on helpottanut leimaamista ja parastanut lopputulosta eksponentiaalisesti. Ei sekään mikään täydellinen vehje ole, että joutuu sitä viilailemaan melkein ennen jokaista käyttöä ja se on kauhea pölynkerääjä, mutta muuten loistopeli! :D Ilman löllöä näistä leimoista olisi kynnellä ehkä yksi kolmasosa, koska kynteni ovat niin kaarevat. 

12 kommenttia: