tiistai 16. kesäkuuta 2015

Kuivakukkia

Yleensä en ole mikään violetin suurin ystävä, mutta nyt jostain syystä teki mieli tehdä violetit lakkaukset. Tilasin tuossa jokunen aika sitten Ebaysta strassihyrrällisen kuivakukkia ja ajattelin että nyt olisi sopiva hetki ottaa nekin testiin! Tästä odottomattomasta yhdistelmästä syntyi oikein kivat ja mieluiset lakkaukset. Ihastuin erityisesti näihin kokeilemiini kuivakukkiin. Niitä tullaan varmasti näkemään täällä blogissa lisää pitkin kesää. Ja onhan se hauska ajatella, että kynnellä on ihan oikea kuivattu kukka :D Nämä hankkimani olivat vielä niin ohuitakin, että asettelemisessa tai missään muussakaan ei ollut mitään ongelmaa. Vähemmän nämä tuntuvat kynnellä kuin esimerkiksi kynsitarrat. 


Käyttämäni lakat ovat vaaleanvioletti Gina Tricotin Purple Wish, Kikon tummempi 255 sekä Milanin Lavender-glitterlakka. Etusormeen lakkasin pohjalle kaksi kerrosta Kikon lakkaa ja loppuihin Purple Wishiä, sitäkin kaksi kerrosta. Pikkurilliin levitin lisäksi kaksi kerrosta Milanin glitterlakkaa. Peukaloihin ja niemttömiin käytin BPS:n chevron-tarroja, joiden päälle lakkasin yhden kerroksen Kikon 225:sta. Olen käyttänyt noita kyseisiä chevron-tarroja nyt arkillisen verran ja olen ollut äärimmäisen tyytyväinen! Pitää tilata heti lisää kunhan tästä pääsen taas rahapussini herraksi. Postaukset joissa olen kyseisiä tarroja käyttänyt löytyvät blogistani tunnisteiden chevron ja BPS alta.


Kuivakukat kiinnitin lakkaamalla Purple Wishin päälle ensin kerroksen Mavalan Incolorea, jonka päälle asettelin kukan käyttämällä apuvälineenä pilkkutikkua. Pilkkutikulla sai tosi kätevästi paineltua kukan kosteaan lakkaan niin ettei mikään reuna jäänyt repsottamaan. Kukan päälle laitoin vain yhden kerroksen pikakuivattajaa. Koska kyse on kuitenkin ihan oikeasta luonnonkukasta, päiväkausien pysyvyyttä ei voi odottaa. Nämä pysyivät kiitettävän kuntoisina sellaiset puolitoista päivää ennen kuin kukat alkoivat ikäänkuin ilmaantua päällyslakan alta. En onneksi ollut olettanutkaan mitään perinteisten muovikoristeiden kestävyysluokkaa.

Mitä mieltä olet kuivakukista kynsikoristelussa? Onko tullut kokeiltua?

8 kommenttia:

  1. Kivan värinen ja muutenkin nätti lakkaus :) Olen kerran kuivannut kanervan kukkia ja käyttänyt niitä lakkauksessa, mutta ostettuja kuivakukkia en ole kokeillut.

    VastaaPoista
  2. Kaunis kokonaisuus :) Hyvältä näyttää nuo kuivakukat, itse en ole testannut mutta ehkä niitäkin pitäisi tilata kokeilun vuoksi :)

    VastaaPoista