sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Ablecs15 week 12 - out of the comfort zone

Tätä haastetta ei kauaa tarvinnut miettiä. Ykkösenä mieleen pomppasi vesimarmorointi, mutta niin kuin täällä on jo kertaalleen todettuna, siihen hommaan en ryhdy! Valkokärkinen ranskalainen manikyyri on kuitenkin jotain sellaista mitä tässä blogissa ei ole koko olemassaoloaikana nähty, sillä en vain luota itseeni niin paljoa, että uskoisin saavani aikaiseksi kauniin valkoisen linjan. Hyvin tehdyt ranskalaiset ovat mielestäni äärimmäisen kauniita, mutta kaltaiselleni käsinmaalauksen tumpelolle, mutta perfektionistille luonteelle ne ovat saavuttamattomissa. Aivan paljasta ranskalaista en nytkään tohtinut tehdä, vaan heitin sekaan Inkki Pinkiltä saamiani kaikenkirjavia strasseja. Olen aikalailla strassien suurkuluttaja, mutta tällainen epäsymmetrinen erikokoisten ja -väristen lätkiminen kynnelle on yhtälailla kaukana mukavuusalueestani kuin perinteinen ranskalainen. 


Koska kynteni ovat tällä hetkellä jokseenkin keltaiset (kysyin kämppikseltäkin, että uskaltaako mennä nakuna ja kieltävä vastaus tuli :D) lakkasin pohjalle kaksi kerrosta Gina Tricotin Puff Powderia, joka ei ole mikään ihanteellinen ranskislakka, mutta kuitenkin kokoelmani vaihtoehdoista varteenotettavin. Koostumus on paksuhko ja lakka ei ole aivan sen sävyinen mitä kaipaisin. Kärkeen lakkasin yhden kerroksen Gina Tricotin valkoista. Sain tosiaan jokunen aika sitten Inkki Pinkiltä näiden jo testaamieni kynsitarrojen lisäksi pienen purkillisen erilaisia strasseja ja strassikynän. Otin purkista käyttöön kaikki muut paitsi keltaiset strassit ja asettelin kynnelle. Strassit muodostivat mielestäni tosi kivan kokonaisuuden vaikka ovatkin erivärisiä ja -kokoisia.


Nämä Inkki Pinkin strassit osoittautuivat myös todella hyvälaatuisiksi. Käytin koko purkin pelkästään vasempaan käteen ja oikeaan käteen etsin sitten varastostani mätsääviä erikokoisia ja -värisiä korvikkeita. Vasemmasta kädestä ei sulanut yksikään strassi niin kuin kuvista voi nähdä, mutta oikeasta kädestä taas harmittavan moni. Strassikynä oli minulle aivan uusi kokemus, olen aikaisemmin luottanut pilkkutikkuun ja sormenpäihini, mutta tämä oli suorastaan mullistava kokeilu! Strassikynällä on tosi helppoa poimia vaikka suuresta kasasta juuri se tietty timangi ja asettaa se kynnelle ilman sen suurempaa akrobatiaa tai hengenpidätystä :D Ehdottomasti otan tämän vakikäyttöön! Ihan näin uteliaisuudesta olisi hauska tietää millä tavalla ihmiset asettelevat strassinsa? Valaiskaa minua! 

10 kommenttia:

 1. Kaunis ranskis! Ihania nuo strassit :)

  VastaaPoista
 2. Miten ihanat! Mä tykkään just siitä, että noi strassit on eri kokoisia ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Munkin mielestä näyttää kivalta noin, ei ole niin turhan tarkkaa ja symmetristä :)

   Poista
 3. Oi että nämä on kauniit! <3 Tosi ihanan rykelmän onnistuit taiteilemaan noista strasseista ja ranskiksen linjakin, joka tuolta vähän pilkottelee näyttää onnistuneen tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia! ^-^ Pitää toistekin kokeilla jotain tämänsuuntaista :)

   Poista