tiistai 26. toukokuuta 2015

Ablecs15 week 16 - geometric

Tämän toiseksi viimeisen ablecs-haasteen kanssa tuskastutti keskimääräistä enemmän. Ei yhtään huvittanut ryhtyä teippailemaan mitään geometrisiä kuvioita, enkä meinannut edes keksiä mitään haasteeseen sopivaa väriä tai lakkaa. Onneksi leimauslaattakokoelmasta löytyi useampikin geometrinen leimakuvio, joista valitsin BP-34-laatan. En oikein osaa sanoa pidänkö näistä lakkauksista vai en. Ne ovat ehkä aavistuksen liian tummat minun makuuni, vaikka leimojen alla oleva lakka onkin olevinaan violetti eikä musta tai ruskea. Ainakin nämä olivat ihan mukavat ja nopeat lakata. 


Leimojen alla oleva lakka on tosiaan Kikon tummanvioletti 244, joka olisi melkein peittänyt jo ensimmäisellä kerroksella. Levitin sitä varmuuden vuoksi kaksi kerrosta. Oikein helppo lakka ollakseen jelly! Kuivui nopeasti ja levittyi ilman mitään ongelmia. Leimakuviot tein Dependin hopeisella 223-metallilakalla. Etusormen ja pikkurillin mustapohjaisen glitterlakan ostin taannoin yliopiston Second Hand -tapahtumasta yhdeltä korealaiselta vaihtarilta. Pullossa ei lue lakkamerkin nimeä, muuta kuin ehkä koreaksi kyljessä, mutta minulta loppuu tässä kohtaa kielitaito kesken :'D Sävy on mahdollisesti GR23. Lakan koostumus oli kohtalaisen paksua, mutta kuitenkin helppoa levittää. Sitäkin on kynsillä kaksi kerrosta. 


Ostin samaiselta vaihtarilta toisenkin samanmerkkisen lakan, josta postailen sitten myöhemmin, mutta sekin vaikutti tikulle lakatessa oikein kelpo peliltä. Minusta on aina tosi mukava testailla aivan uusia ja tuntemattomia lakkamerkkejä, varsinkin jos ne näyttävät lupaavilta, eivätkä miltään liimanhajuisilta halpislakoilta. Aina ei tällaiset heräteostokset tietenkään kannata, mutta tällä kertaa onneksi lakat osoittautuivat hyväksi hankinnaksi. Varmasti tulen käyttämään tätä glitterlakkaa uudestaan! :) Leimat eivät nousseet tällä kertaa kovin kummoisesti, sain viilailla leimasinta aina välillä, että kuvio tarttuisi kokonaisena. Parempaa jälkeä tämä kuitenkin on kuin mitä olisin vanhalla Konadin leimasimellani tehnyt. 

8 kommenttia: