sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Ablecs15 week 13 - dreaming

Tähän haasteeseen päätin tehdä jotain oikein söpöä ja hempeää, vaikka tosiasiassa uneni ovat melkein joka yö sellaista kaikenkirjavaa toiminta-scifi-fantasia-jännitysseikkailua, että kaikilla Hollywoodin elokuvakäsikirjoittajilla käy kateeksi. Näihin lakkauksiin käytin yhtä uutta viime postauksessa esittelemääni Sinful Colorsin lakkaa. Tämä hempeän vaaleanpunainen söpöys on nimeltään Easy Going ja sitä on kynsillä vain kaksi (!!) kerrosta. Milloin viimeksi olette lakanneet näin pitkät kynnet vain kahdella kerroksella hailakan vaaleanpunaista cremeä? No minä en ainakaan ikinä! :D


Easy Going levittyi nimensä mukaisesti helposti ja tasaisesti raidoittumatta. Vaikka lakka peitti kahdella kerroksella, se oli silti kohtalaisen juoksevaa, eli kynsinauhoja joutui hieman siistimään jälkikäteen. Silti sanoisin että aivan loistolakka! Päälle leimasin erilaisia kukkakuvioita Konadin valkoisella leimalakalla sekä Dependin hopeisella 223:lla. Laattojen nimiä minulla ei nyt ole ylhäällä, mutta kaikki taisivat olla jostakin enemmän tai vähemmän kyseenalaisista nimettömistä Ebay-tapauksista. Valkoiset leimat olisivat voineet erottua paremminkin, mutta kyllä nämä näinkin menettelivät. 


Olisi myös pitänyt tajuta laittaa valkoiset leimat ensin ja sitten vasta hopealla päälle, koska tuo päinvastainen järjestys näyttää näin läheltä tarkasteltuna sotkuiselta. Pienestä suttuisuudesta huolimatta pidin näistä lakkauksista oikein kovasti! Todella söpöt ja aika kaukana siitä minun tavallisesta tyylistäni. Mukavaa vaihtelua tällainen tyttömäisyys, varsinkin kun tällaiset lakkaukset on todella helppo ja nopea toteuttaa. Tuplaleimauksessa ei ole niin hirveästi väliä minne se leima osuu, kunhan menee kynnelle :D Ensi viikolla yritän vihdoin palata takaisin normaaliin julkaisuaikatauluun, pitäkäähän peukkuja!

14 kommenttia:

 1. Ihanat lakkaukset! :)
  Sun kynsien muoto on muuten nyt tosi hyvännäkönen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen niitä tässä ahkerasti yrittänyt viilaillakin :)

   Poista
 2. Kauniit kynnet! :)
  Tuo lakka on kyllä pakko hankkia! Kävin eilen Turun Ninjassa, mutta siellä ei ainakaan vielä Sinful Colorseja ollut. Enkä tietenkään tajunnut myyjältä kysyä milloin niitä olisi mahdollisesti tulossa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   No eiköhän ne sinne tämän kuun aikana ilmesty. Ja ainahan tuolta nettikaupasta voi tilata :)

   Poista
 3. Mulla on itse asiassa sama lakka tällä hetkellä kynsillä. Mä jouduin kyllä laittaa lyhyille kynsille kolme kerrosta, sillä sain lakan jotenkin kaljuuntumaan :D ehkä se johtu musta ja siveltimestä, sillä lakkasin ensimmäistä kertaa näillä lakoilla ja sivellin oli normaalia lyhyempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kumma juttu! Ehkä mulle on sattunut samasta erästä se priimayksilö ja sulle joku maanantaikappale :D Voihan se olla, että meidän lakkaustavatkin eroavat jotenkin dramaattisesti. Mä noin muutenkin tykkään lakkailla kapeilla sudeilla, että ehkä se voi siitäkin johtua :)

   Poista