tiistai 12. toukokuuta 2015

Ablecs15 week 14 - matte

Minulla on heiman ristiriitainen suhtautuminen matattuhin kynsiin. Todella monet lakkaukset näyttävät upeilta maattuina ja kuolailenkin sellaisia usein esimerkiksi Instagrammissa. Mutta inhoan mattalakan tunnetta omilla kynsilläni ja erityisesti sitä kuinka mattalakka halkeilee. Jos väliin ei laita pikakuivattajaa, myös värilakka halkeilee sellaisiksi autiomaarailoiksi. Jos välissä on pikakuivattaja, halkeilee vain mattalakka, mutta näkee sen silti. Mattalakkaukset ovat minulle aina sellaisia yhdenillanjuttuja :D Ne on pakko poistaa seuraavana päivänä kuvien jälkeen, koska halkeamat ärsyttävät ja kynnet tuntuvat epämiellyttäviltä. Nyt olen puhunut!


Olen mainio tekemään erilaisia teemalakkauksia tiedostamattani, niin kuin täällä on esille tullut monesti. Mitäs pidätte näistä pääsiäisen ja joulun yhdistelmistä? Täytyy ehdottomasti muistaa leimata tuota kuviota valkoisella punaisen päälle sitten joulukuussa :D Punainen lakka on muuten Essien Too Too Hot ja sitä on kynsillä kaksi kerrosta. Keltainen lakka taas on OPI:n I Just Can't Cope-Acabana ja sitäkin lakkasin kaksi kerrosta. Keskimmäisten sormien valkoinen lakka on Gina Tricotin White, myöskin kaksin kerroksin. Pilkut on tehty jo mainituilla Essiellä ja OPI:lla. Leimat ovat laatasta BP 28 Konadin valkoisella leimalakalla. 


Mattalakassa minua ärsyttää myös kuinka helposti se kuplii. Katsokaa nyt vaikka noita valkoisia kynsiä. Minulla on käytössäni OPI:n mattapäällyslakka, jonka voisi kuvitella olevan kelpo tavaraa. Olen kokeillut myös joitain halvempia vaihtoehtoja joskus, mutta halkeilemista tapahtui eniveis. Voi olla että halkeileminen johtuu siitä, että minulla on todella kaarevat ja jokseenkin joustavat kynnet, mutta en osaa sanoa. 

Mitä mattapäällyslakkaa te käytätte? Tapahtuuko teillä heti seuraavana päivänä sitä lakan railoittumista? Toimiiko joku merkki kuin unelma?

4 kommenttia:

 1. Kyllä nämä ova myös ihanan keväiset kynnet! Kauniit:)

  VastaaPoista
 2. Upeat lakkaukset! Hassua miten sulla mattalakat tekee noin. Ei mulla ne muutamat harvat tee niin. Käytän Essencen Satin Matt- päällyslakkaa ja mulla se toimii ku unelma. Ei halkeamia, ei mitään. Kestää hyvänä monta päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se sitten tosiaan johtuu mun kynsien kaarevuudesta tai jostakin? Tai sitten munkin pitää kokeilla tuota Essenceä :D Mutta kiitoksia joka tapauksessa :)

   Poista