torstai 28. toukokuuta 2015

Ablecs15 week 16 - I do

Viimeistä viedään! Tavallaan ihanan vapauttavaa, että nyt saan lakkailla juuri sellaisia kynsiä kuin itse haluan, eikä aikataululla ole niinkään väliä. Toisaalta ablecsiin ja sitä edeltäneeseen ablecawiin oli mukavan helppo nojata kun omat ideat olivat vähissä. Ja tietysti näiden haasteiden aikana ei ole pahemmin tarvinut vaivata päätään otsikoinnilla :D Tämä viimeinen haaste oli mielestäni jokseenkin kummallinen, sillä "I do" -ohjeistuksen voi tulkita aika monella tavalla. Minulle tuli ensimmäisenä mieleen häävala, joten tein sitten hääkynnet. Uteliaana odotan mihin muut ovat päätyneet tämän haasteen suhteen!


Hääkynsistä piti tietenkin tulla valkoiset jonkinlaisella blingillä. Lakkasin pohjalle yhden kerroksen Gina Tricotin valkoista, jonka päälle tuputtelin kahteen kertaan samaisella valkoisella, Tiia Vanhatapion Mercurylla ja Sinful Colorsin Queen of Beautylla. Liukuväri olisi ollut hieno yksinäänkin, mutta en osannut jättää lakkauksia siihen. Asettelin vaaleita valoa taittavia strasseja peukaloihin ja nimettömiin tuollaisiksi rykelmiksi. Strassit sulivat hieman ja haisivat aivan järkyttäviltä alettuaan sulaa pikakuivattajan laittamisen jälkeen. Ebaysta kun tilaa niin ei ikinä tiedä mitä saa!


Nämä kynnet ovat taas sellaiset, joita en olisi ikinä tullut tehneeksi ilman haastetta. Ei ollenkaan sitä minun omaa tyyliäni, mutta ihan kauniit kuitenkin. Mikäli näitä haasteita tulee jatkossa lisää, aion edelleen osallistua juuri tästä syystä, että tulee sitten puolivahingossa poistuttua siltä omalta turvalliselta mukavuusalueelta ja kokeiltua kaikkea uutta. Ja ehkä opittua jotakin :) Vaikka ei joka haastelakkauksissa olisikaan mitään mullistavan erilaista verrattuna siihen mitä ehkä normaalisti tekisi, niin ainakin tulee kokeiltua sellaisia väriyhdistelmiä mitä ei muuten tekisi. 

Mitä te tykkäätte lakkaushaasteista?

6 kommenttia:

 1. Ooh, onpa kauniit kynnet ♥
  Nostan kyllä siulla hattua, että jaksoit vetää tän haasteen kunnialla loppuun ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! ^-^ No kun jotain aloittaa niin pitäähän se kunnialla vetää loppuun asti! :D

   Poista
 2. Voi että nämä on kauniit! <3 Tosi mun tyylinen lakkaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaah kiitoksia! :D Voisin kyllä itsekin kuvitella tällaiset lakkaukset sulle!

   Poista