torstai 21. toukokuuta 2015

Ablecs15 week 15 - keeping it simple

Pari päivää sitten kävi pieni kynsionnettumuus, joskin aika kätevästi niin että keskisormesta murtui kynsi täydellisen suorassa linjassa, joten lyhensin sitten kaikki muutkin tähän kulmikkaampaan malliin. Nyt kun olen muutaman päivän näillä kynsillä ollut, muistan hyvin miksi joskus vaihdoin tästä square-mallista manteliin, sillä lakat kuluvat aivan eri tavalla noista kulmista. Kunhan nämä tästä hieman kasvavat vaihdan oitis takaisin manteliin. Square tuntuu olevan vallitseva malli kynsibloggaajien parissa, mutta minä tunnen itseni kotoisammaksi mantelin tai stilettojen muotoisissa kynsissä. Vaikka kynsien malli ei nyt hirveästi miellytäkään, niin näistä lakkauksista kyllä pidin. 


Viikon toisena haasteena oli pitää lakkaukset yksinkertaisena, joten päädyin simppeleihin pilkkutikulla tehtyihin kukkiin ja glitterisiin aksenttikynsiin. Varsin perinteistä. Peukalon ja nimettömän glitter on Sinful Colorsin Queen of Beauty ja sitä on kynsillä neljä kerrosta. Ei, en odota innolla poistamista :D Muilla kynsillä on pohjalla kaksi kerrosta Sinful Colorsin hennon vaaleanpunaista Easy Going -lakkaa. Kukkasten glitterpilkut on tehty Queen of Beautylla, punaiset pilkut Lumenen Gel Effect Ahomansikalla ja oranssit Isadoran South Beachilla. Kaikki pilkut eivät menneet aivan sinne minne olisin ne halunnut, mutta eipä se kauempaa katseltuna mitään haitannut. 


Näistä lähti reunat repsottomaan jo seuraavana päivänä, josta tosin syytän vain ja ainoastaan muuttunutta kynsieni mallia ja tottumattomuuttani niihin. Mantelien kanssa voi puuhata niin paljon huolettomammin! Mutta eiköhän tämä ole tottumuskysymyksiä. Muuten viihdyin näissä lakkauksissa oikein hyvin. Joskus yksinkertainen toimii paljon paremmin kuin mitä olisi osannut ajatella. Pitänee tässä kesän aikana taiteilla lisää kukkia pilkkutikulla, jos silloin vaikka tulisi aavistuksen siistimpää jälkeä :)

18 kommenttia:

 1. Mäki haluaisin stiletot tai mantelit, ne on niin nättejä. Kerran viilasin toiseen käteen sen malliset, mutta kynnet oli sen verran lyhyet ettei näyttänyt kovinkaan hyvältä :D neliöissä kulmat napsuu poikki mulla hyvinkin helposti, silti se on se mun muoto tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kynnessä tarvii olla jonkun verran pituutta että manteli näyttää järkevältä :D Kyllä mä näistä neliöistä noin muuten tykkäisin, ärsyttää vaan kun saa koko ajan olla varomassa.

   Poista
 2. Mie tykkään tästä mallista kynsillä ^.^ Mutta ymmärrän kyllä, että halluut mantelit takaisin juurikin lakkojen lohkeamisen vuoksi :D
  Nää on aivan älyttömän nätit kynnet, yksinkertaiset koristelut voi olla kyllä näyttävät ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Nanne ^-^ Tuntuu että nyt pysyy lakat hyvinä vain yhden tai kaksi päivää kun manteleilla selvisi samoilla lakkauksilla vaikka kuinka kauan.

   Poista
 3. Nätit lakkaukset! Kukat toimivat aina kynsillä. :)
  Mä tykkään itselläni eniten kulmikkaista kynsistä, vaikka niitä kulmia onnistunkin joka paikkaan tökkimään. :D

  VastaaPoista
 4. Onpas kivannäköiset! :) Just sopivan värikkäät ja säihkyvät, haha :D Ja vaikka varmasti kuluukin kulmista eri tavalla ku mantelit mut oikein hyvältä näyttää malli näin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Näissä taitaa tosiaan olla glitteriä tarpeeksi jopa sun makuun ;)

   Poista
 5. Ihanat kukkaset :) itse tykkään tasapäisestä mallista, mutta harrastan itse sellaista suht pyöreää, ei kuitenkaan mantelia juuri tuon kulmien lohkeilun vuoksi.

  VastaaPoista
 6. Ihanat kukkaset :) itse tykkään tasapäisestä mallista, mutta harrastan itse sellaista suht pyöreää, ei kuitenkaan mantelia juuri tuon kulmien lohkeilun vuoksi.

  VastaaPoista
 7. Ihanat kukkaset :) itse tykkään tasapäisestä mallista, mutta harrastan itse sellaista suht pyöreää, ei kuitenkaan mantelia juuri tuon kulmien lohkeilun vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu tasapäinen ei oo mikään käytännöllisin malli.

   Poista
 8. Kaunis lakkaus! Nuo kukkaset on syötävän suloisia :) Ja mun mielestä sulle sopii hyvin tääkin malli. Ite oon tosin miettinyt, että nyt kun kynnet on niin pitkät, voisi testata teräviksi manteleiksi viilaamista, mutta vielä en ole uskaltanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia! Kannattaa ehdottomasti kokeilla mantelia! :)

   Poista