torstai 9. huhtikuuta 2015

Ablecs15 week 9 - mint & pink

En mitenkään erityisemmin innostunut tästä haasteesta, sillä vastahan minä kesällä tein minttua ja pinkkiä yhdistävät kynnet :D Ne eivät mitenkään erityisesti iskeneet silloin, joten näitä lakkauksia lähdin toteuttamaan sitten hieman vastahakoisena. Näistä onneksi tulikin paljon kivemmat kuin mitä olisin osannut toivoakaan, vaikka kokeiluni uuden leimasimen kanssa ihan pieleen menikin. Tilasin pari uutta leimasinta, joista löllöimpään ei tarttunut yhtikäs mikään, joista yksi oli tähän tarkoitukseen liian pieni ja tämä mitä kokeilin kova ja suorakulmion muotoinen. Tämä suorakulmion muotoinen stamperi ei merkittävästi eroa kovuusasteeltaan Konadin kaksipäisestä, ja uskon, että saan sen kyllä toimimaan kelvollisesti pienellä harjoituksella. 


Minttua lakkaa, eli Kikon 389:ä on kynsillä kaksi kerrosta, samoin kuin pinkiä Kikon 282:a. Leimat on tehty Konadin valkoisella leimalakalla uudesta hehe 005 -laatastani. Olen himoinnut tällaista kalansuomukuviota vaikka kuinka pitkään, ja vihdoin sain aikaiseksi tilattua sopivan laatan. Harmittaa tosin tuo sotkuilu uuden stamperin kanssa. Peukaloon, etusormeen ja pikkurilliin tökin pilkkutikulla valkoisia ja vastavärisiä pilkkuja. Palloilut onnistuivat mielestäni oikein kivasti ja lopputulos oli pirteä :)


Näillä kynsillä kelpasi oikein hyvin viettää pääsiäisloman loppupuoliskoa pirteiden värien takia. Hyvää näissä lakkauksissa oli myös se, että tällainen skittlette leimoilla ja pilkuilla on todella helppo ja nopea toteuttaa, varsinkin jos pohjalakat käyttäytyvät yhtä enkelimäisesti kuin nämä nimenomaiset Kikot, jotka peittävät melkein kokonaan jo ensimmäisellä kerroksella, eivätkä raidoitu tai kupli.

PS. Irtisanon vastuuni kirjoitusvirheistä ja siirrän sen poikaystäväni läppärin näppikselle. Kuinka vaikeaa voi kirjoittaminen olla? - Vaikeaa.

10 kommenttia: