torstai 23. huhtikuuta 2015

Ablecs15 week 11 - game to play

Koska olen loistava lyömään useita kärpäsiä yhdellä iskulla, päätin tällä kertaa todella repäistä ja tehdä tämän viikon "game to play"-kynnet pelistä, jota suunnittelemme koulussa tämän periodin pelisuunnittelutyöpajassa. Saanpahan portfolioonkin jotain mielenkiintoista ja joukosta eroavaa materiaalia :'D Suunnittelemamme pelin pitää pohjautua suomalaisiin perinneleikkeihin, joista me valitsimme peilin. Oli muuten harvinaisen tuskallinen tehtävänanto. Meillä olisi ollut niin hyviä peli-ideoita, mutta oli pakko ruveta vääntämään noista perinneleikeistä. Luonnostelemamme peli on nimeltään Dark Flames ja tuossa alla olisi pitch-dokumentistamme otettu lyhyt kuvaus pelistä.

It's a dark night in the midst of World War 2.
The Allies and the Axis fight  for a possession of a bunker
 which resides on the top of a large hill.
The assaulting team has run out of bullets.
 Equipped only with flamethrowers
the assaulting team now must sneak to the top
to burn the bad guys to the ground.

Their camouflaged clothing makes them
 almost invisible for the defenders to see,
 as long as they stay still..
.


Koska peli on pääosin mustavalkoinen, tein lakkauksistakin tuollaiset kohtalaisen harmaansävyiset. Nimettömään yritin taiteilla alla olevan logon kaltaisia graafisia liekkejä, jotka olisivat voineet onnistua paremminkin. Vapaalla kädellä maalaaminen ei vieläkään ole mikään vahvuuteni. Mutta noin yleisesti ottaen pidin näistä lakkauksista tosi paljon, erityisesti etusormen harmaasta pohjasta ja suuresta niitistä. Jokaista pohjalla olevaa lakkaa on kynsillä kaksi kerrosta, eli peukalossa ja nimettömässä Tiia Vanhatapion Mercurya, etusormessa Sothyksen nimetöntä harmaata, keskisormessa Gina Tricotin valkoista ja pikkurillissä China Glazen Liquid Leatheria. 


Keskisormeen lakkasin kerroksen Pupan Black & White 003, enkä suinkaan 004 niinkuin alla olevassa kuvassa jostain syystä näyttää olevan :'D Etusormen ja pikkurillin niitit kiinnitin Mavalan Incolorella ja pikakuivattajalla. Nimettömän mustat liekit tein ohutpäisellä siveltimellä ja Liquid Leatherilla, joskin vaalitäpinöissä painoin sivellintä hieman liian ronskisti. Tein nämä kynnet tosiaan siis sunnuntai-iltana samalla kun kiukkuisena katselin vaaleja telkkarista. Voin vain sanoa, että olen todella pettynyt ja epäuskoinen tuloksesta, mutta toisaalta kertoohan tuo jotakin Suomen tämänhetkisestä tilanteesta, ja siitä, että ongelmia todellakin on jos ihmiset tuhatpäin rynnivät uurnille äänestämään persuja. Mutta se politiikasta! :D

Kiinnostiko teitä lukea tällaista hieman erilaista ja minun koulukuvioihini sukeltavaa postausta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti