tiistai 14. huhtikuuta 2015

Ablecs15 week 10 - rainy day

Tähän haasteeseen en meinannut millään saada inspiraatiota. Mietin pääni puhki millaiset sadepäiväkynnet oikein saisi loihdittua tekemättä pilvimania. Sitten muistin joskus Instagrammissa nähneeni sellaiset tyylikkäät hieman vesisadetta muistuttavat raitakynnet ja ajattelin kokeilla jotain vähän samansuuntaista. Noh, ihan metsäänhän näiden kanssa mentiin, mutta olisivat nämä toisaalta voineet olla paljon pahemmatkin. Ja sentään tiedän suurinpiirtein mikä näissä meni mönkään. Ainakin olisin tarvinnut ohuemman siveltimen, suorat, eikä kaartuvat viivat, sekä glitterisen eikä helmiäisen hopeisen lakan. 


Pohjalakkana on kaksi kerrosta Kikon vaaleansinistä 340 cremeä, jonka päälle sitten sudin raitoja Kikon tummansinisellä 429:llä, Gina Tricotin valkoisella ja äitiltä lainaamallani Mavalan Silverillä, Minulla ei sattunut olemaan Kotkassa mukana yhtäkään hopeista lakkaa, ja sellaista oli kuitenkin aivan pakko saada näihin lakkauksiin. Ihan hyvin olisin näin jälkikäteen ajateltuna selvinnyt ilmankin :D Lopuksi lätkäisin vielä joka kynnen juureen hopeisen kolmion muotoisen strassin, jotka nekin ottivat ja sulivat tuollaisiksi hassuiksi. Huoh. 


Vaikka näiden kanssa ei kaikki mennytkään ihan putkeen, olen tyytyväinen, että poistuin mukavuusalueeltani ja kokeilin kerrankin jotain uutta. Olen aika juurtunut skittletteihin leimojen tai teippailun kanssa. Seuraavaksi voisin rohkaistua vaikka kuivamarmoroimaan Haastetrioa varten! ;) Ja niin kuin jo totesinkin, olisi näistä paljon pahemmatkin voineet tulla! Kauempaa katsottuna nämä näyttävät ihan kohtalaisen kivoilta.


2 kommenttia: