torstai 16. huhtikuuta 2015

Ablecs15 week 10 - dot dot dot

Vaikka kuinka yrittää pitää blogissa säännöllistä julkaisuaikataulua ajastamalla postauksia etukäteen, saa sen aikataulun harvinaisen helposti sekaisin jos ensin on kipeänä reilun viikon, sitten lomailemassa Kotkassa kymmenen päivää ja sitten taas tulee kipeäksi! Puuh. Nämä kynnet on lakattu Kotkassa ollessani ja sitten kävi vielä niin, että kamera ja minä olimmekin eri osoitteissa kun kuvia olisi pitänyt ottaa. Eli kännykkäkuvia tiedossa. Kännykkäkamerani oli ihan kelpo peli niin kauan kunnes pudotin sen kaksi vuotta sitten vappuna vessanpönttöön. Puhelin toimii muuten moitteettomasti, mutta kamera muuttui pikku hiljaa kyseisen onnettomuuden jälkeen tuollaiseksi vähän väsyneeksi. 


Odotin innolla tätä pilkkuhaastetta, koska pilkut <3 En ollut ikinä aikaisemmin kokeillut pilkutella palloja tuolla tavalla riviin, ja se osoittautui yllättävän vaikeaksi. Osa palloista meni hieman päällekkäin, mutta eipä se haitannut iloista lopputulosta. Lakkasin ensin peukaloa lukuunottamatta kaikille kynsille kaksi kerrosta Ginan valkoista, jonka päälle ryhdyin sitten taiteilemaan keltaisella OPI:n I Just Can't Cope-Acabanalla, vihreällä OPI:n You Are So Outta Limella ja oranssilla Isadoran South Beachilla. Vasemman käden peukaloon lakkasin kolme kerrosta South Beachia, ja oikeaan samaisen määrän Cope-Acabanaa. 


Muutenkin tällä kertaa hieman leikittelin väreillä niin, että tein käsistä toistensa vastakohdat. En vieläkään osaa kuvata oikeaa kättäni, joten siksi näette kuvat vain vasuristani. Minulla ei ollut mitään tarkempaa suunnitelmaa lakkaamisen aloittaessani kuin nuo keskisormen ja nimettömän pilkut, muut kynnet tuli vain improvisoitua matkalla. Näistä tuli vähän jännät, jotenkin pääsiäis- ja Meksikovivahteiset, mutta kyllä minä ainakin tykkäsin! Kipeilyn takia nämä olivat kynsillä yli viikon, loppuvaiheessa aivan kamalassa kunnossa. Kädet ja kynnet ovat tällä hetkellä aivan laittoman huonossa kunnossa, että saa nähdä kuinka edustuskelpoista materiaalia saan seuraavaankaan postaukseen :D

4 kommenttia: