tiistai 21. huhtikuuta 2015

Ablecs15 week 11 - blooming

Tämän viikon toisena haasteena on "blooming" ja kuin tilauksesta postiluukusta tipahti viime viikolla Inkki Pinkiltä testiin tuollaisia kukkakuvioisia kynsitarroja. Aluksi olin ajatellut tämän haasteen kohdalle jotakin suurieleistä ja värikästä, mutta koska kevät, saati sitten kevätkukat, eivät tänä vuonna oiken ole ottaneet tullakseen, tein kynsistäkin hillitymmät. Tähän tarkoitukseen nämä Inkki Pinkin hempeät kynsitarrat sopivat paremmin kuin hyvin. En ole käyttänyt kynsitarroja laskelmieni mukaan noin kahteen vuoteen, koska yleensä koen leimaamisen vähemmän tuhoa aiheuttavaksi :D En nimittäin vielä tähänkään mennessä kynsiharrastustani ole keksinyt miten tarrat pitäisi saada arkista irti tuhoamatta lakkauksia! Jos pinseteillä yrittää, niin tarrat vain hajoavat. Onneksi kämppikseni on hyväksynyt asemansa ylimmäisenä kynsitaideassistenttina :'D


Mutta sitten kun Henna oli ystävällisesti rapsutellut tarrat irti arkista, niin ne oli tosi helppo lätkäistä kynnelle pinseteillä. Tarrojen reunat painelin vielä erikseen kiinni pilkkutikulla ja laitoin päälle kerroksen pikakuivattajaa. Näin lähikuvissa tarrojen reunat näkyvät hieman, mutteivät luonnossa tunnu mitenkään erikoisesti. Reunat eivät jääneet minnekään ärsyttävästi kiinni tai repsottaneet vielä parinkaan päivän jälkeen. Tämän kokemuksen jälkeen voisin hyvinkin kuvitella käyttäväni kynsitarroja uudestaan ilman parin vuoden taukoa, kunhan on avustaja paikalla :D Tarrojen kaveriksi asettelin keskisormeen kirkkaita, valon niihin osuessa monivärisiä, strasseja. Kaikki kolme kokoa ovat samasta hyrrästä, mutta silti vain isoimmat strassit sulivat molemmissa käsissä. Kummaa!


 Koristeiden pohjalla oleva violetti lakka on Essencen Oh My Glitter! jota levitin joka kynnelle kolme kerrosta. Tiedän, että lyhyemmän kynnen tämä peittäisi helposti kahdellakin. Peukaloon ja nimettömään taas lakkasin Lumenen Hopeahiekkaa-tekstuurilakkaa kaksi kerrosta. Hopeahiekkaa muuten mätsää aika hienosti noiden strassien ja tarrojen kanssa, eikös? Itse ainakin olen aika tyytyväinen näihin lakkauksiin, vaikka aika perusmallin mukaan ovatkin tehty. Ennen näitä kynsiä olin tosiaan 8 päivää samoilla lakkauksilla ja rasvaamattomilla käsillä reissaamisen ja kipeilyn vuoksi. Ennen lakkaamista sitten rasvailin käsiä ihan huolella ja viilasin kynnetkin paremmin muotoon. Olen yllättynyt kuinka hyvännäköisiksi sain käteni ja kynteni yli viikon laiminlyönnistä huolimatta :) 

6 kommenttia:

 1. Enpä kyllä muista milloin itse olisin viimeksi laittanut tarroja kynsille...
  Mutta kauniit on nämä siun lakkaukset ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä tarrat eivät tunnu olevan muodissa kynsiharrastajien parissa. Mutta kiitoksia! :)

   Poista
 2. Ooh, vautsi! Todella, todella kaunis lakkaus! <3 Tykkään ihan hirmuisesti kokonaisuudesta :)

  VastaaPoista