tiistai 28. huhtikuuta 2015

Ablecs15 week 12 - oh so bright

Tästä haasteesta tuli tietenkin ensimmäisenä mieleen neon-lakat ja sitten holot. Kummankaanlaisilla ei tehnyt mieli lakata, joten totesin, että kyllä kunnon kimalluskin käy brightista! Nappasin laatikostani OPI:n kertakaikkisen ihanan Another Polish Joke!:n ja ihastelin tuota kultaisen shimmerin määrää. OPI:n kaveriksi valitsin mustan China Glazen Liquid Leatherin ja Konadin leimauslakan luomaan tyylikästä kontrastia. Näitä kynsiä oli pakko tuijotella herkeämättä, varsinkin kun nämä todellakin olivat haasteen mukaisesti kirkkaat ja näkyivät kauas. Eteisen peilin ohikin kävellessä oikein huomio kiinnittyi dramaattisiin sormenpäihini :'D


Another Polish Joke!:a lakkasin kynsille kolme unelman lailla levittyvää kerrosta. Nimettömässä taas on kaksi kerrosta Liquid Leatheria. Keskisormen pilkut tökin Gina Tricotin valkoisella ja Liquid Leatherilla. Kukkaleimat tein Konadin mustalla laatasta BP-20 uudella löllöleimasimellani, josta valittelin pari postausta sitten. Kokeilin saamieni vinkkien mukaisesti viilata leimasimen pintaa hieman ja johan rupesi homma sujumaan! Sehän leimasi aivan kuin itsestään! Ensimmäinen kerta uudella leimasimella ja katsokaa tuota jälkeä 0.o Peukalon leima ei ole aivan kokonainen, mutta bloody hell tuo etusormi. En ole eläessäni tehnyt noin hyvää leimaa. Tilatkaa hyvät ihmiset löllöstamperi. Se tarvitsee vain laittaa kynnelle ja kuva laskeutuu kuin itsestään. Ei tarvitsee painaa tai kierittää tai suorittaa muitakaan poppakonsteja. Olen äärimmäisen vaikuttunut. 


Toivon että tämä ultimaattinen onnistumiskokemukseni löllöstamperin kanssa ei jää viimeiseksi, vaan että täällä blogissa tullaan näkemään onnellista leimailua seuraavat pari kuukautta putkeen. Harmittaa kun en ole nyt huhtikuussa hirveästi ehtinyt postailemaan mitään ablecsin ulkopuolista, mutta vähän kesemmällä pitäisi helpottaa. Akuutein kiire taitaa tällä hetkellä olla huhtikuun Haastetrion kanssa... Jos sitä vielä tällä viikolla ehtisi :'D Kesällä aion lakkailla sieluni kyllyydestä! 

10 kommenttia: