torstai 26. helmikuuta 2015

Ablecs15 week 3 - fruitylicious

Viime viikolla kävi traaginen kynsionnettomuus. Kolme kynttä murtui vuorokauden sisään puolivälistä tai alempaa kynnen pituudesta! Auau. Eihän siinä auttanut muuta kuin lyhentää kaikki kynnet aivan nysiksi. Harmittaa kamalasti, koska tänä viikonloppuna on RUK:n tanssiaiset joihin olen menossa poikaystäväni avecina. Olin jo mielessäni maalaillut millaiset upeat kynnet tekisin mätsäämään mekkooni. Saahan lyhyillekin kynsille tehtyä nättejä lakkauksia, muttei ehkä niin monipuolisia eikä lopputulos ei ole yhtä elegantti. Mutta näillä mennään nyt ja ainakin näistä sitruunakynsistä tuli tosi kivat!


Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta OPI:n I Just Can't Cope-Acabana. Tämä tarttui matkaan pari viikkoa sitten Kotkan Sokokselta 70%:n alennuksesta! Tämä lakka on ollut himotuslistallani heti sen julkaisusta asti ja vihdoin se löytyy kokoelmastani. Moitteettomasti käyttäytyvä keltainen, mutta luulisin että pitkälle kynnelle tarvitsee lakata ainakin kolme kerrosta. Cope-Abacanan päälle leimasin Konadin valkoisella leimalakalla sitruunakuosit MoYoun Tropical-kokoelman laatasta 09. Leimoista ei tullut ihan täydellisiä, mutta ihanan pirteät lakkaukset nämä ovat joka tapauksessa!  


Olen suuri sitruunan ystävä. Kaikki sitruunaiset jälkiruaot ovat ihan parhaita ja muutenkin sitruuna sopii melkein mihin tahansa ruokaan! Paljaaltaankin se maistuu :) Viime kesänä Suomenympärireissullamme poikaystäväni kanssa törmäsin jossakin Kuopiolaisessa galleriassa tuollaiseen ihanaan grafiikkatyöhön, jossa on sitruunoita mustalla taustalla ja kerrassaan iskevä runo. En saanut omasta taulustani edustavaa kuvaa, koska lasi heijasti niin pahasti joko kuvaajan tai muun huoneen sisustuksen kuvaan :D Nappasin tämän kuvan Keltaisen Talon omilta sivuilta. Rakastan tätä Siellä on kesä -työtä ja olen todella onnellinen etten jättänyt sitä sinne Kuopioon! :D Ajattelin aluksi tehdä näistä lakkauksista enemmän taulun näköiset, mutta musta olisi ehkä ollut turhan rankka valinta näin lyhyille kynsille. 

Mitäs mieltä sitruunakynsistä tai sitruunataulusta? Tai sitruunoista yleensäkin? :D

8 kommenttia:

 1. Oi kuinka pirtsakat kynnet! Ja taulukin on ihana :)

  VastaaPoista
 2. Sitruuna on kyllä liian kirpsakka miun makuun, mutta nää kynnet on kyllä upeat! ♥

  VastaaPoista
 3. Kynsistä tykkään kovasti ja tauluki on mainio. Sitruuna on nom paitsi raakana. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Kyllähän se vähän kirpeää raakana on, mutta silleen sopivasti :D

   Poista