sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Ablecs15 week 3 - abstract

Näistä kynsistä ei tullut niinkään abstraktit, vaan lähinnä graafiset. No jotain sinnepäin, eikö niin? :D Muutenkaan nämä eivät erityisesti olleet mieleeni. En ikinä opi, että violetti ja musta yhdistettynä näyttävät jotenkin tosi goottipunkilta. Varsinkaan kun en ole mikään violetin suurin ystävä. Mutta ainakin etusormen ja pikkurillin kolmion muotoiset strassit ovat ihania, vaikka violetteja ovatkin! Strassit on saatu testiin Inkki Pinkiltä ja juuri niiden takia hairahdin haasteen abstraktiudesta graafisuuteen. En vaan jaksanut enää odotella niiden testaamista. 


Kikon 255 on yksi lemppareistani lilojen joukossa, mutta näissä lakkauksissa se ei todellakaan pääse oikeuksiinsa. Lakkasin kaksi helppoa kerrosta peukaloihin, keskisormiin ja nimettömiin. Muissa kynsissä taas on pohjalla kaksi kerrosta China Glazen Liquid Leatheria. Liquid Leatheria on myös yksi kerros keskisormessa ja nimettömässä Kikon päällä. Chevron-kuosin tein taas BPS:ltä tilaamillani teipeillä. Toimivat ihan älyttömän hyvin! Harmi, ettei kuvio näy näillä väreillä yhtään selkeästi. Oikeastaan näissä lakkauksissa tykkäsin vain noista pirteistä strasseista. Muu oli vähän tuollaista epämääräistä. 


Vähän meinasi venyä näiden lakkausten postaaminen. Mutta parempi sunnuntaina kuin seuraavalla viikolla, eikös? Minulla ei oikein ole mitään muuta sanottavaa näistä. Onnistuin välttämään parissa viime lakkauksissa strassien ympärille jääneet ilmakuplat jättämällä välistä Mavalan Incoleren kokonaan pois ja lakkaamalle päälle suoraan vain HK Girliä. Strassit pysyivät silti aivan yhtä hyvin kuin ennenkin. :) 

PS. Sadan lukijan rajapyykki ylitetty! <3 Saattaa tässä maaliskuun puolella tapahtua jotakin kivaa tämän kunniaksi!

PPS. Ystävänpäiväarvonnan voittaja selvinee joko myöhemmin tänään tai sitten huomisen puolella :)

8 kommenttia:

 1. Violetti ja musta toimii aina hyvin yhteen! On tosiaan enemmän graafinen kun abstrakti, mutta hieno joka tapauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, no mielipiteensä jokaisella ;D Mutta kiitoksia!

   Poista
 2. Mun mielestä nää on tosi nätit! :) Onnea 100 lukijan rajan rikkoutumisesta! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi ja sai inspistä kynsien tekoon :)!

  http://takkutukka-noora.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Onnea rajapyykin rikkoutumisesta, hieno saavutus! :) ja nuo strassit.... oh, ihanat ♥

  VastaaPoista