torstai 5. helmikuuta 2015

Kuninkaallista mattaa

Nämä lakkaukset ovat taas oivallinen esimerkki siitä, että Viveka kaivaa mattapäällyslakan esille vasta kun pikakuivattaja on loppu eikä uutta näy. Kyllä minä pidän matatuista kynsistä, mutta olen vaan niin pihi ja laiska, etten ikinä laita pikakuivattajaa sen alle. Ja tämän takia mattapinta halkeilee jo seuraavana päivänä. Tämä lyhytkestoisuus on jotenkin iskostunut jonnekin syvälle pääkoppaani, ja siksi käytän mattapäällyslakkaa lähinnä vain silloin kun muita vaihtoehtoja ei ole :'D Näistä lakkauksista tosin tuli paljon hienommat näin matattuna! Pitäisi ryhdistäytyä. Ajattelin tilata HK Girliä sellaisen ison täyttötönikän, niin ei tarvitsisi jokaisen uuden pikkupullon kohdalla maksaa postikuluja. Mutta kun ne tönikätkin ovat niin pirun kalliita! 


Nämä kynnet olivat oikein kivat ja nätit ne puolitoista päivää, mitkä ne kestivät kynsillä halkeilematta. Laittakaa lapset pikakuivattaja sinne mattalakan alle... Kynsillä on kaksi helppoa kerrosta Miyon vadelmamehujään tuoksuista Raspberryä. Lakan seassa on pientä ja vähän isompaa kultaista shimmeriä. Shimmer kuitenkin piiloutui aika tehokkaasti mattalakan alle. Raspberryn päälle pilkuttelin tuollaista kuviota Gina Tricotin Luxuriouksella. Pilkut eivät aina sattuneet aivan sinne minne suunnittelin, mutta lopputulos oli mielestäni kuitenkin varsin mukiinmenevä. Kuvausvaiheessa olisi tosin voinut taas siistiä karvat pois. Mutta eihän sitä nyt vielä paristakymmenistä karvaisista kynsikuvista opi.  


Nämä kynnet olivat mielestäni parhaimman näköiset hieman kauempaa katseltuna, tosi tyylikkäät ja jotenkin kuninkaallisen väriset. Olisin viihtynyt näillä pidemmänkin aikaa :) Näiden lakkausten innostamana voisin joskus uskaltautua kokeilemaan vaikkapa quatrefoilia! Ehkäpä änkeän sen johokin Ablecs15-lakkauksiin. Kyllä, aion taas tyhmänrohkeasti lähteä mukaan. Uskon kuitenkin vahvasti selviytymismahdollisuuksiini, sillä sain syksynkin haasteen kunnialla loppuun. Ja eipähän tarvitse miettiä otsikointia :D Ensi viikolla aloitetaan sitten sen merkeissä! Onko täällä muita, jotka aikovat osallistua? 

12 kommenttia: