lauantai 21. helmikuuta 2015

Ablecs15 week 2 - matched to an outfit

Kynsiä on aina tosi hauska mätsätä vaatteisiin, vaikka aika harvoin sitä loppujenlopuksi tulee tehtyä. Itse ainakin mätsäilen lähinnä juhlatilaisuuksia varten. Siksipä päätin tehdä tämän haasteen virallisesta kotipaidastani, ihanan löysästä ja pehmeästä teepaidasta, jota käytän vain lötkötellessäni kotona. Aivan täydellisiä värejä en lakkakokoelmastani löytänyt, mutta kyllä nämä ovat mielestäni tarpeeksi lähellä. Tosin etusormen ja pikkurillin pohjalla oleva Mavalan Samoa on kyllä kamala mummosävy. Miksiköhän minulta edes löytyy tuollainen laatikostosta?


Kyseistä Samoaa sai muuten lakata kynnelle neljä paksua kerrosta, eikä se siltikään peittänyt kunnolla. Ihan periaattesta en laittanut enää viidettä, vaan kuorrutin koko kynnen erikokoisilla tähtistrasseilla. Ei sillä että lopputulos olisi ollut yhtään parempi näin :D Kunnon perunapelto, mutta onpahan ainakin niitä tähtiä kun paidassakin oli. Muissa kynsissä on pohjalla kaksi kerrosta Gina Tricotin valkoista ja päällä yksi kerros Goshin Miss Mintyä. Raitojen tekoon käytin Inkki Pinkiltä saamaani valkoista koristeluteippiä. Aikaisemmin olen käyttänyt Adeninalta aikoinani tilaamaa kultaista teippiä ja eroa näiden kahden välillä selkeästi on. Adeninan teippi on tosi tiukkaan tarraavaa, sitä voi laittaa vain absoluuttisesti kuivan lakan päälle. Tässä Inkki Pinkin teipissä liimapinta taas ei ole niin voimakas, joten ainakin minun mielestäni sen on helpompi asetella kynnelle ja saada siitä pois. Eikä tartu niin hanakasti sormiinkaan.


En ole koskaan käyttänyt koristeluteippejä muuten kun näin, että olen lakannut päälle ja poistanut teipit. Nyt kun sain useampaa väriä testiin, pitänee ilmeisesti uskaltaa käyttää teippejä ihan oikeasti kynnellä. Inkki Pinkiltä tuli kymmenen hyrrää teippiä, joista kuusi laitoin ystävänpäiväarvontaan ja nämä loput neljä; valkoisen, vihreän, pinkin ja hopeisin pidin itselläni. Oli muuten hankalaa saada nuo teipit kuvatuksi, kun eiväthän ne ylhäältä päin näytä yhtään miltään. Nämä kynnet pysyivät hyvinä monta päivää, eikä yksikään tähtistrassi pudonnut ennen lakanpoistoa.Tässä muuten kaikkea muuta kivaa mitä postiluukusta viime viikolla tipahti! Sain siis itse valita tuotteita Inkki Pinkiltä, joista suurimman osan laitoin arvontaan teidän lukijoiden iloksi :) Aivan mielettömän upeita nuo siniset helmenpuolikkaat, olisin tilannut niitä useammankin satsin, mutta niitä ei ollut saatavilla kuin yksi pussi. Tumman harmaat strassit odottavat myös innokkaasti pääsyä kynsille. Melkein houkuttaisi yhdistää molemmat samoihin lakkauksiin kun näyttävät niin kivoilta yhdessä. Olen hieman huono käyttämään violettia, mutta nuo kolmion muotoiset strassit silti jotenkin iskivät. Viimeistään ovat käytössä sitten Ablecsin "nothing but purple" -haasteessa!


14 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet! :)<3 Ja kivoja juttuja sait Inkki Pinkiltä testiin :)

  VastaaPoista
 2. Pirteä väriyhdistelmä ja näyttävät koristelut :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää, ja näähän ois menny myös Haastetrioonkin! ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mutta päätin kerrankin olla menemättä sieltä mistä aita on matalin, ja tein tähän kuuhun erikseen myös Haastetrion :D

   Poista
 4. Upeasti toteutettu haaste, ihanat nämä kynnet! ♡

  VastaaPoista
 5. Moikka! Nimitin sinut mukaan The Liebster Awardiin, joka on siis eräänlainen haaste tuoreille bloggaajille, tarkoituksena levittää tietoisuutta pienemmistä blogeista. Lisää aiheesta löytyy tuoreimmasta postauksestani :) http://nenasofias.blogspot.fi/2015/02/the-liebster-award.html

  VastaaPoista