keskiviikko 25. helmikuuta 2015

The Liebster Award

Sain Nena Sofialta tällaisen Liebster Awardin, jonka tarkoitus on ilmeisesti auttaa ihmisiä löytämään uusia mielenkiintoisia blogeja. Tämä "palkinto" on kuitenkin enemmän kiertohaaste bloggaajille, joilla on lukijoita 0-1000:n väliltä. Jokainen nimitetty bloggaaja haastaa uudet 11 bloggaajaa ja keksii heille uudet 11 kysymystä. Aika simppeliä, eikö? Olen aikaisemminkin vastannut johonkin vastaavaan yhdentoista kysymyksen haasteeseen täällä ja muistaakseni ihan blogini alkuaikana saanut tuollaisen Liebster Awardin, mutta punaisena läpyskänä ja ilman mitään kysymyksiä :D Hämmentävää. Mutta tässä olisi vastauksia Nena Sofian laatimiin (vaikeisiin) kysymyksiin! 1. Millä sanoilla paras ystäväsi kuvaisi sinua?

En lähtenyt itse arvailemaan, vaan kysyin. Kaikista kuvaavin oli kuulemma suorasanainen :D

2. Luettele satunnaisessa järjestyksessä seitsemän sinulle tärkeintä asiaa koko maailmassa. Jos blogisi ei ylety listalle, kerro miksi.

- Poikaystäväni Havu
- Perhe
- Ystävät
- Mahdollisuus harrastaa (urheilua, kynsiä, bloggaamista etc.)
- Terveys
- Taloudellinen vakaus
- Suomi

Näitä pitänee hieman tarkentaa. Moni vastauksistani itseasiassa liittyy toisiinsa, esimerkiksi nuo Suomi, taloudellinen vakaus ja terveys. Jos olisin syntynyt mihin tahansa muuhun maahan kuin Suomeen, elämäni ei todellakaan olisi tällaista. Olen sairastanut elämäni aikana todella paljon, eivätkä vanhempani ole olleet mitään kroisoksia. Mutta koska asun Suomessa, minut on hoidettu kuntoon oli hätä mikä tahansa, ja koulutettu ilmaiseksi.
Olen äärimmäisen kiitollinen mahdollisuudesta opiskella yliopistossa ja vieläpä niin, että minulle maksetaan siitä 500 euroa kuukaudessa! En voi sietää niitä kiittämättömiä kusipäitä, jotka kehtaavat vinkua, että opintotuella ei elä. Jotain suhteellisuudentajua! Sen lisäksi, että valtio takaa ilmaisen korkeakoulutuksen, se vielä maksaa opiskelijoille siitä hyvästä. Kannattaa käydä vaikka netistä katselemassa ulkomaisten yliopistojen lukukausimaksuja ja sitten tulla vinkumaan uudestaan.
Koska terveydenhuolto ja koulutus ovat valtion minulle tarjoamia, voin käyttää omia roposiani harrastamiseen, mikä on muuten tosi tärkeä tekijä pään terveyden kannalta. Tärkeimpiä harrastuksiani ovat ehdottomasti tämä kynsibloggaaminen ja kuntosali. Molemmat nollaavat päätä eri tavoilla, niin että jaksaa puurtaa arki- ja koulujuttujen parissa.
Erittäin kiitollinen olen myös ympärilläni olevista ihmisistä. Mielestäni elämän tarkoitus on olla onnellinen, ja onnellisuus syntyy sen jakamisesta muiden ihmisten kanssa. Olen todella läheinen omieni ja poikaystäväni sukulaisten kanssa ja minulla on paljon rakkaita ystäviä. En usko, että voisin olla onnellinen ilman heitä.


3. Mitä bloggaaminen merkitsee sinulle?

Bloggaaminen on kiva harrastus, jonka avulla voin jakaa kiinnostukseni kynsiin muiden ihmisten kanssa. Bloggaaminen on jo aikalailla osa minua, enkä osaa enää kuvitella olevani ilman. Vaikka kynsiharrastukseni joskus loppuisikin, varmasti jatkaisin bloggaamista jonkin toisen aiheen parissa. Tämä kynsibloggaaminen on myös oman kehityksen seuraamista. On hienoa nähdä oma kehityksensä :)4. Nimeä kolme blogia, joita ihannoit.

1. Anniina Julia's - vuodenajasta toiseen täydellisen malliset ja pituiset kynnet, kohtalaisen yksinkertaisia, mutta aina niin häikäisevän upeita lakkauksia ja sopivan rento ote bloggaamiseen! Tätä valintaa ei tarvinnut edes miettiä!

2. Couleurs - ainut kynsiblogi, jota lukisin ilman kuviakin :D Armin jutut ovat hulvattomia!

3. ZigiZtyle - ihanan graafinen ulkoasu, ammattimaisia kuvia, kivoja teemakynsiä ja aina onnistuneita lakkauksia.


5. Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?

Jaa'a. Valmistuneena tai vielä gradua vääntämässä tai työelämässä. Tampereella tai Helsingissä. Kämppäilemässä joko Havun tai Hennan (nykyisen kämppikseni) kanssa, kaupungista riippuen. Aika hataraa kyllä :D

6. Mikä on pahin pelkosi?

Rakkaan ihmisen menettäminen.


7. Mikä olet ammatiltasi ja oletko siihen tyytyväinen?

No en vielä mikään, mutta olen ihan tyytyväinen alavalintaani. Opiskelen informaation ja interaktiivisen median tutkimusta. Ajattelin erikoistua interaktiiviseen mediaan ja pelitutkimukseen ja lukea kylkeen ainakin mediakulttuuria ja tiedotusta. Työnäkymät ovat vielä aika avoinna :D
8. Pidätkö itsestäsi?

Kyllä minä pidän itsestäni, eikö olisi vähän surullista jos en pitäisi? Tiedostan omat vahvuuteni ja heikkouteni ja olen sinut niiden kanssa. Asia erikseen pidänkö kaikista ulkoisista piirteistäni, mutta hyväksyn nekin osana minua :)


9. Mikä on tärkein periaatteesi?

Tämä on vaikea, koska minulla on aika paljon periaatteita :D Mutta jos vain yksi pitää nostaa esille, niin se on etten anna ihmisten kävellä ylitseni. Saatan olla pieni kynsistä bloggaava nainen, mutta se ei tarkoita että olisin jotenkin vähemmän älykäs.


10. Kerro jokin asia, jota kadut elämässäsi.

Ensimmäinen seurustelusuhteeni, jos sitä sellaiseksi voi kutsua. Jos voisin koko elämästäni muuttaa vain yhden asian, se olisi ehdottomasti tuon suhteen skippaaminen. Toisaalta kyllä opin siitä paljon, mutta ei se silti ollut sen arvoista.

11. Ja joku asia, josta olet erityisen ylpeä.

Olen ylpeä siitä, että olen saanut elämäni järjestykseen. Se oli aikoinaan kamalaa sotkua paljoltikin minusta johtumattomista seikoista, mutta nyt kaikki on hyvin. Olen löytänyt ihmisen, jonka kanssa haluan olla loppuelämäni, opiskelen yliopistossa niin kuin olen aina toivonut ja minulla on paljon ystäviä. Ei ole ketään tyrannisoimassa ja olen itse vastuussa omasta onnestani :)
Nimitän Liebster Awardiin seuraavat 11 blogia:

Anniina Julia's
Couleurs
Embosnails!
Goodly Nails
Kynsitaideterapiaa
Pictures and Some Memories
PinkkiPantteri
Thulian In Wonderland
Vispilävintiön temmellyskenttä tai On The Edge of Forever
Alakynnessä
Onnen kynnet


Sitten niitä kinkkisiä vastakysymyksiä:

1. Miten muut ihmiset (lähipiiri, puolitutut jne.) suhtautuvat bloggaamiseesi?
2. Mitkä ovat oudoimmat hakusanat, joilla blogiisi on tultu?
3. Voisitko joskus kuvitella bloggaavasi aivan jostakin toisesta aihealueesta kuin nyt?
4. Mitä vihaat kaikisita eniten?
5. Mitkä ovat viisi sinulle kaikista tärkeintä asiaa maailmassa (ihmisiä ei lasketa)?
6. Ruoka, jota ilman et voisi elää?
7. Onko poliittinen kantasi enemmän oikealla vai vasemmalla, miksi?
8. Mitä mieltä olet ydinvoimasta?
9. Mitä mieltä olet piratismista tai Piraattipuolueesta?
10. Oletko jo henkisesti valmistautunut tämän kevään eduskuntavaaleihin?
11. Mikä on elämän tarkoitus?

17 kommenttia:

 1. "En voi sietää niitä kiittämättömiä kusipäitä, jotka kehtaavat vinkua, että opintotuella ei elä. Jotain suhteellisuudentajua! "

  Oot ihanan suorasanainen! :D Oon kyllä samaa mieltä sun kanssa!
  Pitäiskö itelläkin tehdä tää haaste, vaikka ensin ei ollut tarkoitus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin kyllä hetken viitsiikö tuollaista lausetta lätkäistä kynsiblogiin, mutta kun tässä kerran rehellisiä mielipiteitä haluttiin... :D Mutta kiva kuulla!

   Eikös Nena Sofia haastanut sut? Ehdottomasti suosittelen, tän tekeminen oli aika hauskaa :)

   Poista
  2. Oon kanssa ihan samaa mieltä tuosta opintotukiasiasta! :)

   Poista
 2. Kiitos kehuista ja haasteesta! :)
  Kysymykset ovat kyllä todellakin haastavia! Näihin vastausta pohdiskellessa menee kyllä hetki. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan :) Ja eipä tämän kanssa mikään kiire ole!

   Poista
 3. Oh, minun pieni blogini ja sen höpöhöpö-tekstit sinun ihannoimiasi... Kiitos, olen otettu ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta! Ja avunhuuto heti perään... :D

  VastaaPoista
 5. Oi, kiva kun teit tämän! :) Ihana lukea sun vastauksia, aina tosi avartavaa saada uutta infoa seuraamastaan bloggaajasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin on aina kiva lueskella muiden tällaisia vastaavia postauksia. On kiva tietää, että bloggaaja on muutakin kuin vain kynnet :)

   Poista
 6. Kiitoksia haasteesta ^.^
  Mie yritän jossain vaiheessa saada tähän vastattua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan! Ei ole mikään hoppu vastailemisessa :)

   Poista
 7. Kiitos kaunis haasteesta! Voisin tarttua haasteeseen joku päivä ehtiessäni, vaikka nuo sun loppupuolikkaan kysymykset meneekin vähän "diipiksi" ja aatteellisemmaksi - kuin mitä ehkä mun kynsiblogissa on tarkoitus mennä... :D

  Sun vastauksista saamiisi kysymyksiin puskee esiin ihana kiitollisuus! Se on ominaisuus, jota en voi kuin ihailla, koska itse oon taipuvainen osoittamaan enemmän epäkiitollisuutta ja oon joskus yrittänyt tietoisesti hakea kiitollisuuden aiheita, koska niitäkin toki on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senpä takia tämä onkin "haaste" ;) Pitää poiketa siitä normaalista. Mutta ihan miltä itsestä tuntuu, ei tähän ole pakko tarttua :)

   Mutta kiitos! Toki on turhamaisia asioita, joista minäkin valitan ja olen epäkiitollinen, mutta sellaiseen yleiseen positiivisuuteen kuitenkin pyrin :D

   Poista
 8. näiden avulla löytää ihania uusia blogeja ja oppii tietysti omista suosikki bloggaajistaan uusia asioita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, totta :) Musta on aina kiva tietää bloggaajasta muutakin kuin kynnet!

   Poista