tiistai 17. helmikuuta 2015

Ablecs15 week 2 - shades of gray

Tänään leikitään mielikuvaleikkejä! Ihan ensiksi kuvitellaan, ettei tällä "shades of gray" -haasteella ole mitään tekemistä viime viikolla ilmestyneen Fifty Shades of Gray -elokuvan tai jokin aika sitten kauppoihin tulleen OPI:n Fifty Shades of Gray -lakkakokoelman kanssa. Koska minulla ei ole mitään sen tarkempaa käryä kummastaakaan. Hieman haastavampi mielikuvaharjoitus onkin sitten kuvitella päällyslakka nähin kynsiin, mutta se nyt vain pitää tehdä nähdäkseen kuinka potentiaaliset nämä lakkaukset olisivat olleet :D Siitä on niin kauan aikaa kun olen viimeksi tehnyt kynnet ilman pikakuivattajaa, että en enää muistanut kuinka kauan kynsilakalla oikeasti kestää kuivua! 


Oli jotenkin tosi kasvattavaa laskeutua tavallisen kuolevaisen tasolle ja ihan vain odotella että lakka kuivuu. Ja sai muuten odottaa noiden kolmen kerroksen Golden Rosen 186:ta kuivumista muutaman tovin. Ennen leimoja odotin tunnin ja vielä niiden jälkeen toisen ennen kuin menin nukkumaan. Ja aamulla oltiin aivan kurtussa! Minä <3 pikakuivattaja. Mutta ensi postauksessa sellaista on ja tämä parin viikon valittaminen sen vähenemisestä loppumisesta on ohi xD Tällaisen kokemuksen jälkeen osaa kyllä ihan uudella tavalla arvostaa sitä postiluukusta kolahtavaa pikakuivattajaputelia.


Leimat tein Konadin mustalla ja valkoisella lakalla Konadin laatasta m25 ja jostakin Ebayn feikkikonadista. Nämä lakkaukset olivat kauempaa katseltuna tosi kivat ja näyttävät. Vähän kuin jotain verho- tai lautasliinakuosia. Ilman päällyslakkaa kynsien pinta jäi jotenkin pehmeäksi, tahmeaksi ja huokoiseksi. Siihen pystyi esimerkiksi vielä seuraavanakin päivänä painamaan toisella kynnellä loven. Jos lukijoissani on vielä joku, joka ei jostakin ihmeen syystä käytä pikakuivattajaa ja aina taistelee kuivumisaikojen kanssa, niin kehotan sydämeni pohjasta hankkimaan sellaisen! HK Girl olisi parhaista parhain vaihtoehto, mutta aloittelijalle sopii ihan hyvin vaikka Mavalan Fast Dry. Tai oikeastaan mikä muu tahansa kunhan ei Trindin pikakuivattaja.

13 kommenttia:

 1. Oi, idea on loistava :) näyttää oikeinkin näteiltä :)

  VastaaPoista
 2. Ooh, tosi nätit! :) <3 Mä olen nyt elänyt myöskin viimeiset kolme viikkoa ilman pikakuivattajaa, tai siis käyttämällä Essencen pikakuivattavaa päällyslakkaa joka ei kuivu ikinä ja säästellyt paria Seche tippaani hätätilannetta varten, ja tuskastuttavaa on! Mutta mä selviän, reilu viikon päästä vaihtuu kuukausi ja saa taas shoppailla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia!

   Jeps, tuskastuttavaa on :D Mutta kyllä mun mielestä muuten lakattomana kuuna saa alus- ja päällyslakkoja hankkia, ettei mene ihan mahdottomaksi!

   Poista
  2. Toki saisi, mutta mä tyhmänä tilasin just ennen kun päätin pistää shoppailut kuriin kaksi pulloa Essencen quick dry -topperia testiin, ja päätin sitten että hankin uuden Sechen vasta maaliskuussa ettei iha turhaksi tuhlailuksi mene. Kun kyllähän tuo Essencenkin systeemi on ihan okei, kunhan sen laittaa vasta kuivuneen lakkauksen päälle tai muuten se ei kuivu sitten ikinä :'D

   Poista
 3. Nää on ihanat, vaikka onkin harmaat.

  VastaaPoista
 4. Tykkään näistä kynsistä ^.^ Jotenkin on harmooniset ♡

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis lakkaus! Teema toteutuu oivallisesti :)

  VastaaPoista