tiistai 10. helmikuuta 2015

Ablecs15 week1 - something other than pink

Tästä se lähtee! Kevään The Finnish(able) Nail Art Challenge! Ja aika komeasti lähteekin, jos minulta kysytään. Näistä tuli ihan mielettömän upeat. Olin suorastaan järkyttynyt kuinka hienot näistä tuli, vaikka kokeilin ensimmäistä kertaa noita tuollaisia chevron-kynsitarroja. Tilasin ne muuten Born Pretty Storesta, eikä minulla ollut mitään kauhean suuria odotuksia niitä kohtaan. Kaikki tuntuvat suosivan vinyylejä ja dissaavan näitä tarroja, mutta minun mielestäni nämä tarrat toimivat oikein moitteettomasti. Tosi vahva tarrapinta niissä tosin oli, että alla olevan värilakan tulee olla täysin kuiva ensin. 


Oranssi lakka on yksi uusista kirppistelemistäni Miyoista, Orange. Tuoksuu muuten aivan appelsiinilta. Lakkasin sitä kolme kerrosta peukaloon ja pikkurilliin. Keskisormen siksakissa sitä on vain yksi kerros. Tosi nätti lämmin ja hieman korallin sävyinen oranssi. Tykkään tosi paljon Miyon lakoista. Kivoja sävyjä, tuoksuja ja eivät kupli tai raidoitu. Harmi kun näitä ei enää saa ostettua mistään. Muissa kynsissä pohjalla on kolme kerrosta OPI:n OY-Another Polish Joke!:a. Etusormen leima on laatasta BP-17 Konadin valkoisella leimalakalla. Tuosta BP-17:sta on tullut ihan luottolaattani. Sen kanssa leimat jotenkin mystisesti aina vain onnistuvat. Pitänee tilata lisää laattoja BPS:ltä.


Nimettömään pilkuttelin palleroita Miyolla ja Gina Tricotin valkoisella. Tämän idean apinoin näistä vanhoista lakkauksistani. Peukaloon ja pikkurilliin iskin kultaisia niittejä kiinni Mavalan Incolorella. Nämä olivat täydelliset tuijottelukynnet, pakko oli kulkea joka paikkaan sormet ojossa :'D Mitäs mieltä siellä ruudun toisella puolella? Ihastuttavatko nämä ensimmäiset ablecs15-lakkaukset teitä yhtä paljon kuin minua?


14 kommenttia: