sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Varaslähtö talveen

Viime aikaisten epäonnistumisien jälkeen oli ihan mukavaa saada aikaiseksi näin nätit kynnet! Olen kyllä aika taitava tekemään vahingossa hyvin talvisia kynsiä. Taannoiset Frozen-kyntenikin lakkasin ilman mitään talviteemaa mielessäni. Niistä vain tuli sellaiset :D Mutta talviset tai ei, nämä lakkaukset ovat ihanat! Leimalukin onnistui jotenkun, tällä kertaa paremmin oikeaan käteen, mutta enhän minä sitä osaa kuvata.


Violetti lakka on OPI:n You're Such a Budapest ja sitä on kynsillä kolme kerrosta. Hopeinen tekstuurilakka on Maybellinen Light Up. Se vaatii vain kaksi kerrosta peittääkseen. Laitoin sen päälle kerroksen päällyslakkaa, jotta se kestäisi tiskaamiset sun muut ikävät aktiviteetit vähän pidempään. Peukalossa ja nimettömässä on topperina yksi kerros Pupan Black & White 004:sta. Rakastuin tähän lakkaan aivan totaalisesti <3 Katsokaa kuinka nätti se on! Leimat on tuttuun tapaan tehty Dependin 223:lla.


Leimakuvio on Pueenin laatasta 36. Jos vaikka näiden kynsien myötä alamäkeni kääntyisi nousuun ja onnistuisin tekemään lisää esittelykelpoisia lakkauksia. Tosin en tiedä milloin raaskin poistaa nämä! :D Alla on vielä kuva käytetyistä lakoista. Lakkasin nämä muuten maanantaista OPI:n ystävämyntiä silmällä pitäen, ja oli todella hauskaa, kun siellä heti tunnistettiin mikä lakka oli kyseessä! :D 


8 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ! :) Olen kuolannut jo pitkään tuota hemmetin Budapestia, jokohan pitäisi sortua se hankkimaan... ;D

  VastaaPoista
 2. On kyllä todella kauniit kynnet! Ihanat ^_^
  Ja on toi You're Such a Budapest vaan kaunis ♡
  Kyllä mie uskon, että sie näillä kynsillä selätät alamäen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nanne ♡

   Ja juu, kyllä lakkailu on alkanut taas sujua :)

   Poista
 3. Nämä tosiaan on kauniit! Yleensä en edes sen kummemmin noista tikkuglittereistä perusta, mutta tässä ne näyttää sen verran kivalta, että täytyy varmaan itekin hommata (ainakin) yks semmonen lakka, jossa niitä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en minäkään pahemmin noille tikkuglittereille lämpene, mutta tuossa lakassa ne ovat suorastaan ihania! Kannattaa ;)

   Poista