tiistai 23. syyskuuta 2014

Ablecaw14 week 1 - nude

Ja taas olisi esitteillä ranskikset, aikalailla samalla reseptillä toteutetut kuin edellisetkin. Tällä kertaa halusin lakkausten kestävän pidempään kuin vain päivän, joten en tehnyt ranskalaista manikyyriä suoraan aluslakan päälle, vaan laitoin väliin nudea. Ja näin myöhäisherännäisenä tajusin näiden lakkausten sopivan uuteen lakkaushaasteeseen, josta lisää postauksen lopussa. Kauniilta ja luonnollisemmaltahan se näyttäisi ilman tuota nudea välissä. Ainakin minun mielestäni. Näistä tuli tosi blingit. En vieläkään osaa sanoa tykkäänkö näistä vai en :D


Pohjalla on siis tosiaan kaksi kohtalaisen vaivatonta kerrosta Gina Tricotin Puff Powderia. Kärjissä on yksi kerros Lumenen lilaa Fairytalea. Noilla Natural Code -minilakkojen sudeilla on todella vaikea tehdä tuollaista tarkempaa työtä kun sivellin on niin pieni ja tönkkö. Mutta onneksi Fairytale ei ollut mitenkään erityisen kova raidoittuja, niin sain ihan siistiä jälkeä aikaiseksi. 


Tällä kertaa en tyytynyt yhteen glitteriin, vaan laitoin kynnelle sekä Lumenen Pink Diamondia, että Gina Tricotin Sparkling Silveriä. Tuli ainakin tyttömäiset lakkaukset! Vähän turhan epävivekamaiset, mutta kyllä näillä monta päivää mentiin. Osallistun näillä siis myös The Finnish(able) Nailart Challengeen! Mahtavaa, että suomitytötkin osaavat järjestää tällaista kivaa! Nämä lakkaukset ovat siis ensimmäisen viikon nudet. En tiedä kuinka orjallisesti kerkeän tätä toteuttaa, mutta katsotaan mihin tässä vielä päästään ;)2 kommenttia: