torstai 4. syyskuuta 2014

Mukavuusalueella

Tuli täydellinen kynsi-black out. Istuskelin lakkalaatikostoni edessä ja pyörittelin käsissäni vähän kaikenlaisia lakkoja, leimalaattoja ja strasseja. Eikä idean ideaa. Minulle ei ole ikinä tullut yhtä musertavaa ideattomuutta kynsirintamalla! Aivan järkytyin. Sitten keräsin itseni ja mietin, että millaiset lakkaukset toimivat aina. No pilkut tietenkin. Ja koska päätin tehdä mahdollisimman 'turvalliset' kynnet, päädyin lakkaamaan lempivärilläni vihreällä.


Oikein toimivathan näistä sitten tuli. Vähän hassunhauskat, mutta mukavan pirteät. Ja tällainen pilkkumanikyyri on ah niin ihanan helppo ja nopea tehdä. Paitsi tietenkin silloin jos tekee niinkuin minä, että siinä vaiheessa kun on laittamassa päällyslakkaa, tökkää siistimissiveltimellä yhdestä sormesta lakat kokonaan ryttyyn. Tuskastuttavaa odotella vain yhden kynnen lakkakerrosten kuivumista kun joutuu laittamaan sen kokonaan uusiksi.


Näissä lakkauksissa pohjalla on kaksi kerrosta Sally Hansenin Palm Treatia. Muistelin viime kerrasta, että se olisi ollut jotenkin todella ikävä lakattava, mutta ei se minusta tällä kertaa niin kamalaa ollut. Lakkaa olisi tosin pitänyt laittaa kolme kerrosta täydelliseen peittävyyteen, mutta Vivekaa laiskotti. Pilkut on tökitty Wet n' Wildin Miami Spiritillä, Kikon 391:llä ja Gina Tricotin valkoisella.


Olen muuten nyt jo onnistunut tippumaan viime postauksessa mainitsemastani julkaisuaikataulusta, että ainakin tällä hetkellä postaukset tulevat jotakuinkin reaaliajassa :D Olin melkein kokonaisen viikon edellisillä kynsillä, jouduin korjailemaan niitä useampaan otteeseen. Aivan ahdisti! Tässä lähitulevaisuudessa joudun todennäköisesti vetämään kaikki kynnet ihan nysiksi, koska varsinkin oikean käden kynnet ovat aivan säpäleinä. Lakat eivät millään meinaa pysyä kun kynnet liuskottuvat niin pahasti, että kärjistä puuttuu useampikin kerros kynttä. Yyh. 



4 kommenttia: