lauantai 20. syyskuuta 2014

Taivaansininen skittlette

Oikeastaan koko viime viikon tiskasin, siivosin, leivoin ja kokkasin niin raivokkaasti, että käsieni hieno hipiä aivan kuivahti. Rystynen halkesi. Kirvelee. Olen pari viimeistä päivää koko kotonaoloaikani ollut puuvillahanskat käsissä, jumalaton rasva- ja öljyarsenaali hanskojen alla. Vähän paremmalta näyttää jo, mutta ei vieläkään tunnu mukavalta. Miten ihmiset elivät ennen käsirasvoja?


Vaikka kädet ovatkin rutikuivat, niin kynsistä tuli ihanat! Isolla i:llä! Kameranikin rakastui Kikon taivaansiniseen 340-lakkaan niin paljon, että teki kaikista kuvista aivan sinisiä :'D Mutta edes se ei haittaa onnistumisfiiliksiäni. Tässä skittlettessä kaikki mätsää. Jokaista lakkaa, paitsi nimettömän ja peukalon topperia, on kynnellä kaksi kerrosta. Mustan lakan virkaa toimittaa China Glazen Liquid Leather, valkoisena on mikäs muukaan kuin Gina Tricotin White ja sinisenä jo mainitsemani Kikon 340. Sinimusta glittertopperi on Maybellinen Alley Attitude.


En ole aivan satavarma, onko keskisormessa oleva fimo rusetti vai perhonen, mutta ihan hauska se on silti! :D Sen ympärille harmillisesti tosin muodostui rumia ilmakuplia, mutta onneksi ne eivät näissä kuvissa niin näy. Näin onnistuneet lakkaukset ovat omiaan parantamaan koko viikon! Tosin tällä viikolla on muutenkin kaikkea onnellisuustasoja nostavia aktiviteetteja tiedossa, niinkuin koti-Kotkaan matkaamista, viininmaistajaisia ja ystävien näkemistä. Toivottavasti teilläkin on yhtä hyvä viikko kuin minulla :)


10 kommenttia: