maanantai 1. syyskuuta 2014

Luksusta

Jos muuten ihmettelette kuinka minulta vieläkin tulee suhteellisen säännöllisesti postauksia, vaikka joka kerta valitan kamalasta kiireestä, niin se johtuu vain siitä, että olen aloittanut näiden postausten ajoittamisen erittäin hyvissä ajoin :D Julkaisen kynsiä aina noin viikon myöhässä, koska en yhtään pysty ennakoimana milloin kerkeän lakkaamaan ja milloin en. Nämä kynnet on lakattu viime viikolla eräänä erittäin kiireisenä arki-iltana, jolloin minulla ei oikeastaan olisi ollut aikaa lakata kynsiä ollenkaan, mutta päätin tinkiä yöunistani, koska suorastaan ahdisti katsella kuluneita yksivärisiä lakkauksiani.


Kaivelin lakkalaatikostoani ja etsin pomminkestäviä lakkoja, koska seuraava mahdollinen lakkaushetki siinsi vasta päivien päässä tulevaisuudessa :D Päädyin sitten Diorin ihanaan Blue Denimiin ja Sally Hansenin Gilded Lilyyn. Dioria on kynnellä kaksi kerrosta. Ensimmäinenkin kerros peittäisi, mutta laitoin toisen kestävyyden vuoksi. Sally Hansenin glitteriä on kynnellä kolme kerrosta. Kummassakaan ei mitään valittamista! Ja mätsäävät muuten mielestäni aika täydellisesti. Tästä väriyhdistelmästä tulee ainakin minulle sellaiset luksusvibat. Kaikessa yksinkertaisuudessaan nämä lakkaukset ovat todella iskevät!


Keskisormen niitit on kiinnitetty Mavalan Incolorella ja päälle on sudittu HK Girliä. Olen muuten tullut siihen tulokseen, että vakinaistan sen päällyslakakseni. Sechessä inhosin kärkikutistumista, mutta HK Hirlin kanssa sellaista ongelmaa ei ole. Ei HK Girl:kään aivan täydellinen ole, se ei tasoita lakkauksia niin hyvin kuin Seche ja se kuplii aavistuksen helpommin, mutta kyllä se on silti paras tähän mennessä testaamani pikakuivattaja. Alla vielä käsirasvainen kuva käytetyistä lakoista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti