keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Merellinen liukuväri

Nyt olen ylpeä itsestäni. Tein kertakaikkisen upeat liukuvärilakkaukset ja käytin siinä samalla kolmea testaamatonta lakkaa. Aika tehokasta :D Todellisuudessa en vain osannut päättää millä ihanista uusista OPI:n lakoistani lakkaisin, joten näin hyvänä ratkaisuna käyttää kolmea niistä kerralla. Ostovaiheessa en edes ajatellut kuinka hyvin nämä sävyt sointuivatkaan yhteen. Nämä lakkaukset ehdottomasti kruunaa Gina Tricotin merenneitomainen glitterlakka Turquoise Dust. Se sopii tämän liukuvärin päälle kuin nenä päähän! 


Pohjalle lakkasin kerroksen Gina Tricotin valkoista, jonka päälle tupettelin kolme tai neljä kerrosta OPI:n I Vant to be A-Lone Staria, Mermaid's Tearia ja Austin-Tatious Turquoisea. En varmaan ikinä raaski ottaa näitä pois! Minä sitten niin rakastan tätä värimaailmaa. Päällimmäistä glitterlakkaa on muuten vain yksi kerros. Se on parhaimmillaan juuri tällaisena topperina, muistan nimittäin joskus yrittäneeni lakata sillä yksinään ja hermothan siinä meinasi mennä. Ainakin tässä postauksessa neljäkään kerrosta ei näyttänyt peittävän kunnolla.


Nyt kun jokin aika sitten lyhensin kynteni, ne ovat kestäneet tiskaamiset ja sun muut touhuamiset paljon paremmin. Tosin kynteni olivat kyllä aivan kamalassa kunnossa ennen lyhentämistä. Karu totuus vaan on se, ettei lakka pysy liuskottuneen kynnen pinnalla. Ei kannata kitkutella huonokuntoisten kynsien kanssa ja kärsiä lohkeilevista lakkauksista, ptää vain kylmettää sydän ja lyhentää kaikki huono osa pois. Tässä tämän päivän elämänohjeet :D


14 kommenttia: