maanantai 27. tammikuuta 2014

Markettilakkamaanantai

... eli toisinsanoen kärpässienikynnet. Juuri tämän takia en ikinä lakkaa koeviikoille muita kuin nudeja kynsiä. Tällä kertaa kuitenkin tein poikkeuksen sääntööni, sillä yksikään nude lakka kaapissani ei houkutellut. Päätin vieläpä olla ahkera ja lakata tällä miitistä saamallani testaamattomalla Rimmelin Hot Chickillä. Noh. Katsokaa itse näitä kärpässieniä.

Rimmel Hot Chick saatu testiin Berneriltä
Rimmel oli ohutta luirua, joka ei meinannut peittää sitten millään. Kun lakka ei vielä kolmannellakaan kerroksella peittänyt kunnolla, päätin lätkiä päälle Confetticset hämyksi. En pidä tästä Hot Chickin sävystä sitten yhtään, jotenkin tosi epämääräinen. Koostumus oli vähänkuin marjamehua, ja kuivuttuaankin lakka näytti aivan siltä. Ison plussan voi kyllä antaa todella nopeasta kuivumisesta! Ei tarvinnut odotella kerrosten kuivumista, eikä pinta kolhuuntunut, vaikka vähän tökinkin sitä sinne tänne.


Confettiskaan ei tätä lakkaa pelastanut. Tunkkainen mikä tunkkainen. Pitkään aikaan en ole tehnyt näin epämiellyttäviä kynsiä. Näitä oli sitten kiva katsella tänään äidinkielen preliminäärikokeessa... not! No jos seuraavat lakkaukset olisivat vähän kivemmat. Alla vielä kuva käytetyistä lakoista.

Rimmel Hot Chick ja Lóreal Confettis

2 kommenttia: