maanantai 1. heinäkuuta 2013

Sirkusta kynsillä

Näiden kynsien kanssa taisin tehdä uuden henkilökohtaisen aikaennätyksen, meni nimittäin kaksi tuntia näiden vääntämiseen! Mutta aivan ihanat näistä tuli, en voi olla tuijjottelematta koko ajan. Voisin vaan kävellä eteenpäin kynnet sojossa, että näkisin ne koko ajan :D Alun perin näistä piti tulla viidakkokynnet, mutta nyt nämä ovatkin sirkuskynnet.


Pilvisen sään takia en vaan saanut kunnollisia kuvia. Tämä oli ainut jonka tajusin ottaa salamalla, eikä sekään tarkuudellaan loista. Näitä oli tosi hauska tehdä. Tuohon etusormen päähän tuli vaan sitten loppujen lopuksi niin paljon lakkaa, että onnistuin sen yöllä nukkumaan vähän kurttuun ;( pöh.


Siinä se kurttu nyt sitten näkyy.. Mutta onneksi se ei normaalilta etäisyydeltä katsottaessa näy:)  Tyksin näistä kynsistä aivan valtavasti, vaikka vähän kurttuiset ovatkin. Onnistuin jopa vasemmalla kädellä lakkaillessa!  Näissä käytin siis lakkoja: Wet n' Wild Fergie Glowstick, Sally Hansen Racey Rouge ja H&M Bella's Choise. Mustat ja valkoiset koristelut on tehty Kiss:n nailartlakoilla.
Katsokaahan alempi postauskin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti