torstai 18. heinäkuuta 2013

Rakkaussininen

Ihan ensimmäiseksi pahoittelen huonoja kuvia, jotka on tällä kertaa otettu kännykkäkamerella. Oikea kamera on taas mökkeilemässä ja minä kotona. Kynnetkin ovat enemmän tai vähemmän kärsineet hauskan baarireissun jäljiltä, enkä kerennyt ottaa kuvia aikaisemmin. Osallistuin näillä kynsillä viikon lakkaushaasteeseen, joka on sininen. Mutta ah mikä väri <3 Kikon 389 on sulaa rakkautta.


Lakkasin nämä tosiaan juuri ennen viihteelle lähtöä ja tietenkin ne vähän kurttaantuivat ja tekivät jotain muutakin epämääräistä niinkuin kuvasta näkyy :D Vaikka tuon Kikon väri on aivan ihana, oli se vähän vaikea levittää. Ensimmäisellä kerroksella tuli raitaista ja laikukasta jälkeä, mutta toinen kerros siloitti pinnan tuollaiseksi ihan hyväksi. 


Jotenkin kummasti sain nämä lohkeilemaan jo seuraavana aamuna. En silti haluaisi tuomita tätä söpöläistä, pitää lakkailla joskus uudstaan normiolosuhteissa ja tehdä sitten tarkempaa analyysiä. Käytetyt lakat olivat siis Kikon 389 ja Golden Rose Jolly Jewels 102.



6 kommenttia:

  1. Tykkään ja kovaa! :)

    Mulla taitaa itseasiassa olla just tälläkin hetkellä kans tota samaa hopeeta glitterlakkaa kynsillä, haha! :) Tosin toisen hopeen päällä. Sparklyyyyy, me likey!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et tykkäät:D glitterit on niiiin ihania kunnes tulee se hetki poistaa niitä :D ....

      Poista