sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Lakkalahjuksia

Eilen sain kokea jokaisen kynsifriikin unelman, lakkoja vaan pukkasi sisään ovista ja ikkunoista! :D Ihana poikaystäväni kotiutui Venetsiasta ja toi tuliaisiksi Kikon lakkoja <3 Ihania karkkivärejä, ja vieläpä asiantuntevasti sellaisia sävyjä, joita minulla ei entuudestaan ollut.


Oikealta vasemmalle ja ylhäältä alas: 279, 356, 357, 389, 297 ja 391. En ymmärrä miksei näille söpösille ole annettu kunnon nimiä. Kolme näistä pääsi kynsillekin asti tänään. Tein oikeat tuijjottelukynnet, en vaan saa silmiäni irti näistä!


Onnistun aina lakkailemaan nudet ihan pitkin kynsinauhoja, ne ovat niin viattoman värisiä, eikä sitä huomaakaan kuinka paljon sotkua on syntynyt :D Mutta ovat nämä silti ihanat, varsinkin auringon valossa. Ihana kimmellys pääsiäisväreissä (ei ihan suunnitelman mukaan...)


En ole hirveästi liukuvärejä tehnyt, enkä varsinaisesti oikeaoppisia sellaisia yrittänytkään, vähän vaan tuputtelin meikkisienellä sinne tänne. Näihin tuli vähän tuollainen geeelikynsiefekti, varsinkin kun nämä alkavat olla jo ihan kivoissa mitoissa :) Mutta eiköhän nämä saada katkaistua Turun Jukuparkissa, jonne olen lähdössä perheen kanssa vesipuistoilemaan. 


Näihin lakkauksiin käytin pohjalla Gina Tricotin Puff  powderia ja tein liukuvärit Kikon lakoilla 279, 297 ja 391. Päälle lakkasin Lumenen Jewel Green-glitteriä, joka säihkyy upeasti auringossa. Tulipa näistä huono kuva :o


Sitten vielä lisää niitä launtain lakkoja. Emmi diilasi minulle Kampin uudesta kynsilakkakaupasta Golden Rosen Holiday- tekstuurilakkoja. Perinpohjaisen nettiswatchailun jälkeen päädyin näihin kuuteen, joskin näitä oli tosi vaikea kuvata. 59 ja 56 näyttävät joissakin kuvissa täysin samanlaisista, vaikkeivät luonnossa olekaan.


Tämä on onnistunein kuva, jonka onnistuin nappaamaan. Oikealta vasemmalle ja ylhäältä alas taas:  56, 62, 63, 59, 60 ja 61. En malta odottaa että pääsen lakkailemaan näillä! Vein siskolleni näitä kolme, joista osaa hän testasi tänään ja vaikuttivat tosi kivoilta. Olo on kuin pikkutytöllä jouluaattona tai Liisalla kynsilakkamaassa.. eikun?


Tässä vielä söpö rivi punaisista. Aika hiuksenhieno ero noilla reunimmaisilla... :D Ehkä kamera vain hämääntyi noista huikean heijastavista korkeista. Mitenhän näitä vastaavia saisi kuvattua ilman että tuolta näkyy otsa ja kamera? :D 

4 kommenttia:

  1. Ihanat noi Kikon lakat :O On sillä hämmästyttävän hyvä maku näköjään, ei uskois hahah :D Etenkin ylärivi ja alarivin vasen, nam! Mulla taitaa tosin itseltä jo löytyä toinen noista vihreistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! <3 aattelinki et toinen vihree näytti vähän tutulta:)

      Poista
  2. Ihania noi Kikon lakat! =) Toivottavasti miekin noita Kikoja löytäisin espanjasta :) Hyvän kynsilakkamaun omaa sun poikaystävä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän niitä löydy::) ja tietenkin, oon sen verran hyvin perehdyttäny sen tähän kynsimaailmaan :D

      Poista