tiistai 31. maaliskuuta 2015

Ablecs15 week 8 - monochromatic

*tähän alkuun viisikymmentä niitä sydänsilmähymiöitä* Aaah, mitkä lakkaukset loihdin! Tällaisten kynsien myötä sitä muistaa miksi kynsitaide on niin loistava harrastus! En saa silmiäni irti sormistani :D Ihanat värit ja ihana kimallus. Tätä haastetta varten tosi piti ihan mennä Kynsikoristelut-Facebook-ryhmästä kyselemään, että kuinka tuo monochromatic oikein pitäisi tulkita kynsitermeissä. Minä tietysti mietin termiä heti fysiikan näkökulmasta, mutta "yksivärinen" olisi ollut hieman tylsä tulkinta. Vastaukseksi sain tämän linkin, eli tarkoituksena oli lakata kynnet yhden värin eri sävyillä. 


Päätin tehdä liukuvärin vastikään isäni ostamilla Sensinityn herkullisen värisillä minilakoilla. Sensinity on minulle ihan uusi merkki. Olen joskus nähnyt näitä joissakin apteekeissa, mutta en ole itse ikinä uskaltanut ostaa testiin. Nämä osoittautuivat kuitenkin aivan kelpo lakoiksi. Tosin yksinään nämä ovat toivottoman hitaita kuivumaan, mutta pikakuivattaja pelastaa. Tämän liukuvärin sävyiksi valitsin Vainilla 28:n, Vainilla 57:n ja Vainilla 30:n. Ensin lakkasin pohjalle kaksi kerrosta Vainilla 28:a, joka oli todella pigmenttinen, mutta levittyi kohtalaisen epätasaisesti. Kahdella kerroksella sai kuitenkin liukuvärin pohjaksi riittävän lopputuloksen. Päälle tuputtelin märällä meikkisienellä kolme kierrosta jokaista lakkaa.  


Liukuvärin päälle lisäsin vielä kerroksen Sinful Colorsin Ice Dreamia. Tiedän, että tuo hopea tuolla seassa on vähän ohi tämän haasteen, mutta en voinut vastustaa kiusausta. Ja onhan Ice Dreamissa reilusti noita sinisiäkin glitterhippuja. Ja niin kuin postauksen alussa hehkutin, näistä tuli mielestäni vastustamattoman ihanat! Luonnossa nämä ovat jotenkin enemmän turkoosit ja merelliset. Kuvissa turkoosi ei mielestäni näy yhtään. Olisi joskus ihana omistaa näiden lakkauksien värinen mekko! Nämä olisivat myös täydelliset rantakynnet ruskettuneen ihon kanssa. 


16 kommenttia:

  1. Oikeen kivat kynnet! Sininen iskee aina :) Toi onkin mulle tuttu merkki ja oon tykänny ite, ja myös mä luin eka että Sensity vaikka se on Sensinity :D on kyllä nimihirviö...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oho :D Mä teen tätä tosi usein, että luen vähän sinne päin! Mutta kiitos kehuista ja korjauksesta ;)

      Poista
  2. Aivan mielettömän upeat kynnet! Wau! ♡

    VastaaPoista
  3. Onpa kyllä tosi kaunis lakkaus!! Todella raikkaat ja silmiä hivelevät! Ei teemaan sopimista mielestäni mitenkään pilaa nuo hopeiset mikroglitterit; nehän on vaan lisämauste kaiken sinisen päälle. ;)

    VastaaPoista
  4. Ihan mielettömän upeat, ihanat, kauniit! <3

    VastaaPoista
  5. Ui että, ihanat kynnet! Liukuvärjäykset on kyllä niin mun mieleen. En ookkaan aiemmin tajunnut kastella meikkisientä, pitää ottaa vinkistä vaari jos sillä kerta saa noin nätin liukuman aikaseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara! :) Juu kannattaa ehdottomasti kastella se meikkisieni, muttei ihan läpimäräksi kuitenkaan.

      Poista
  6. Voi että miten kauniit... <3 Upeat lakkaukset kerrassaan, oih!

    VastaaPoista