perjantai 6. maaliskuuta 2015

Ablecs15 week 4 - sporting

Tätä haastetta sai miettiä ihan laittoman kauan. Kaivelin kaikki kätköni läpi, enkä löytänyt yhtäkään edes etäisesti urheillullista muistuttavia leimojalaattoja tai muitakaan koristeita. Tai no, olisi minulla ollut banaani- ja ananaskuvioita sopimaan "true-urheilijan" ruokavalioon, mutta se olisi ollut ehkä hieman kaukaahaettua :'D Päädyin sitten taiteilemaan tuollaiset painonnostotangot keskisormeen ja nimettömään. Ai mikä aita, missä? Näistä tuli hämmentävän halloweeniset, mutta ei anneta senkään haitata. 


Mutta ainakin kynsinauhat ovat paremmassa kunnossa kuin viime postauksessa. Ne näyttävät suorastaan hyviltä raivoisan öljyilyn ja rasvailun jälkeen. Näiden lakkauksien oranssi on Kikon 356, jota lakkasin kynsille kolme kerrosta. Tosi hyväkäytöksinen creme, vaikka ei kauhean helposti peitäkään. Kikot ovat muutenkin siitä hyviä, etteivät ne pahemmin kupli, vaikka lakkaisi kuinka huolimattomasti ja paksuja kerroksia. Muissa kynsissä on pohjalla kaksi kerrosta Gina Tricotin valkoista ja yksi kerros China Glazen Liquid Leatheria teippailtuna. Etusormessa tapahtui jokin mystinen sotku teippausvaiheessa, mutta ei se onneksi erotu luonnossa kauhean kauas. 


Peukaloon lakkasin vielä yhden kerroksen Gina Tricotin Salt & Pepperiä. Noin yleisesti ottaen pidän enemmän Lorealin Confettiksesta, mutta tällä kertaa en halunnut shimmeriä näihin lakkauksiin ja päädyin siksi tähän Ginan pilkkulakkaan. Äärettömän hienot painonnostotangot taas taiteilin ohutpäisellä siveltimellä ja pilkkutikulla. Nisstä ei tullut ihan symmetrisiä, eikä niitä varmaan edes tunnistaisi miksikään painoiksi, ellei erikseen niin sanota :'D Onneksi ensi viikon haasteet ovat vähän motivoivampia, niin jaksaisi ehkä tarttua niihin aavistuksen kunnianhimoisemmin. 

4 kommenttia:

 1. Hienot lakkaukset! Tää oli tosi vaikea haaste, tosi kekseliäästi suoriuduit :)

  VastaaPoista
 2. Nää on hauskat kynnet ^.^
  Hyvä toi siun oivallus tehdä punttikynnet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mun mielestä näiden kanssa mentiin just sieltä mistä aita on matalin, mutta kiva jos muut tykkää :D

   Poista