tiistai 17. maaliskuuta 2015

Ablecs15 week 6 - nothing but purple

Nyt voin ilmoittaa onnellisesti muuttaneeni uuteen asuntoon ilman sen suurempia kynsivahinkoja! Näiden lakkausten kanssa kantelin muuttolaatikoita ja siivota jynssytin menemään. OPI kesti kaiken, Isadora ei ensimmäistä päivääkään. Ei tietenkään ole kauhean reilua verrata tekstuurilakkaa tavalliseen cremeen, jonka päälle voi laittaa päällyslakan lisäämään kestoa, mutta kyllä mielestäni esim. Lumenen tekstuurit ovat kestäneet kynsillä vähän kovempaakin menoa. Mutta oli kyllä oikein kasvattava kokemus käydä Fransmannissa syömässä ihan räjähtäneillä kynsillä. Kukaan ei huomannut tai tuominnut minua ihmisenä :D Ei sillä että koskaan uusisin tätä kokemusta mikäli vain olisi mahdollisuus lakata kynnet!


Niin kuin olen täällä useaan otteeseen maininnut, violetti ei ole mikään lempivärini, mutta tämä OPI:n You're Such a Budapest on minun silmääni miellyttävä sävy. Tälläkään kertaa se ei pettänyt, varsinkaan kun yhdistin sen Isadoran Purple Crushiin. Tykkäsin ihan hurjasti nimettömässä olevasta chevronista ja erityisesti noiden kahden violetin kontrastista :) OPI:a on kynsillä kolme kerrosta ja Isadoraa kaksi. Chevronissa ensimmäistä on vain kaksi ja päällimmäistä yksi kerros. Niitit kiinnitin tällä kertaa vain HK Girlillä ilmakuplien välttämiseksi. Tuli niitä silti muutama. 


Näissä kuvissa näkyy tosi hyvin etusormen ja pikkurillin niittien monivärisyys ja "öljyisyys". Niiden väri vaihtelee kaikesta aina violetista mustaan ja ruskeanvihreään. Tykkään! Tilasin muuten viime viikolla Inkki Pinkin varaston loppuunmyynnistä kaikkea kivaa itselleni ihan puoli-ilmaiseksi. Loppuunmyynti on voimassa tämän kuun loppuun, että vielä ehtii :) Nuo vihreät kukkaset ovat ylitsepääsemättömän ihania, en malta odottaa, että pääsen testailemaan niitä. Oikean ylänurkan turkoosi-kultaiset timangit tosin vähän epäilyttävät, miten päin niitä pitäisi käyttää kynsillä? :D Osaako joku valaista minua?

8 kommenttia:

 1. Hih, mikä sattuma, mulla on täysin sama lakka omissa violeteissa kynsissä! On totta tosiaan kiva sävy:) ja kauniit kynnet<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on sitten selkeästi hyvä lakkamaku ;) Mutta kiitoksia!

   Poista
 2. Mä tykkään, varsinkin nimettömästä! ^__^ Mäkin oon miettinyt, että miten tollasia timentteja käytetään, eihän ne mee mitenkään päin kynnelle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara!

   Katsoin nettikaupassa, että onpa upean näköisiä strasseja, mutta sitten kun sain ne kotiin asti niin todellisuus iski kasvoille :'D Ehkä mä joskus vaikka askartelen noista jotain, sillä kynsille niistä ei tosiaan taida olla.

   Poista
 3. Onpas nämä kauniit! Tuo nimettömän chevron näyttää ihanalta! :)

  VastaaPoista