tiistai 24. maaliskuuta 2015

Ablecs15 week 7 - pastels

Tälle viikolle kun oli povattu sitä takatalvea, niin pitihän minunkin sitten tehdä takatalvikynnet :'D Minulla ei pahemmin näitä pastellilakkoja ole, mutta tämä Lorealin Nouvelle Vague pomppasi heti ensimmäisenä mieleeni. Olen käyttänyt tätä ihanaista lakkaa esimerkiksi näissä lakkauksissa. En iha tiedä miksi tämä lakka iskee minuun niin kovaa, koska noin yleisesti ottaen en ole pastellien tai violetin ystävä! Tässä on varmaankin vakavan itsetutkiskelun paikka. Joka tapauksessa, näistä lakkauksista ei suinkaan pitänyt tulla ihan näin talvisia, mutta menettelevät ne näinkin. 


Pohjalle lakkasin kaksi äärimmäisen helppoa kerrosta Nouvelle Vagueta. Pidän Lorealin sudista, se on hieman essencemäinen, eli sopivasti pöyristetty reunoista. Tosi helppo lakata siististi. Tämä lakka kuivuu myös ennätysnopeasti! Valehtelematta yksi kokoelmani nopeimpia kuivujia. Keskisormeen ja nimettömään tein leimat Konadin valkoisella leimalakalla MoYoun Tourist Collectionin laatasta 07. Ihan ei tullut kokonaisia kuvioita ja jostain ihmeestä tuohon nimettömäänkin ilmestyi tummanvihreä glitterhippu (??). Muihin kynsiin laitoin vielä kerroksen Gina Tricotin Snowta, joka on muuten kertakaikkisen upea lakka! Sopii lakan kuin lakan päälle. En silti osaa vielä päättää, pidänkö tästä vai  Pupan Black & White 004:stä enemmän. Pupa on ollut käytössä esimerkiksi näissä lakkauksissa. 


Vaikka kynteni eivät hirveästi ottaneet osumaa muuton aikana, onnistuin muuttoviiikonloppuna leikkaamaan tomaattiveitsellä etusormeeni ihan kunnon loven. Haavan reunat jäivät repsottamaan ja kuivuivat ja siitä lähtien tuosta etusormesta on nahka vain jatkanut kuoriutumistaan. Se ei ole enää kipeä, mutta ärsyttää kamalasti nuo repsottavat nahkariekaleet. Tässä kuvassa ei onneksi pahasti näy, koska rasvasin kädet juuri ennen kuvaamista. Täytynee vain elää tovi tuon kauneusvirheen kanssa ;) 

6 kommenttia:

 1. Oih, aivan ihanan talviset lakkaukset! Todella kauniit <3 Toivottavasti etusormen "kauneusvirhe" paranee pian, tuommoiset on aina todella ärsyttäviä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ^-^

   Nämä on viime viikolla tehdyt kynnet, sormi on nyt jo takaisin edustuskunnossa! :)

   Poista
 2. Oih, nää on kyllä kauniit ♡

  VastaaPoista