keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Ablecs15 week 4 - turquoise

Turkoosi on yksi lempiväreistäni, mutta nämä eivät olleet mitkään lempilakkaukseni, vaikka turkoosit olivatkin. Suurin syy lienee rutikuivassa nahassani ja kaikessa sotkussa mitä onnistuin saamaan aikaan. Älkää siis välittäkö kuivista kynsinauhoistani ja sormistani. En tajua kuinka olin saanut kynsilakkaa tuonne melkein seuraavana niveleen asti :D Taitolaji sekin. Teemaan sopien kuvistakin tuli huonoja ja mattapäällyslakka teki jälleen valkoisia kökkäreite kynnen pinnalle. Mutta jos vaikka sitten seuraavassa postauksessa taas onnistaisi.


Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta Cirquen Cerillosta. Sen päälle tökin pilkkutikulla hopeita palluroita Tiia Vanhatapion Mercurylla. Hopeiden pilkkujen päälle tökin vielä uudestaan Cerillosta. Yritin tehdä turkoosia uusintaa näistä lakkauksista, mutta hieman kehnolla menestyksellä. Tällä kertaa sentään laitoin pikakuivattajaa mattalakan alle, niin ei lakkaukset lähteneet halkeilemaan heti seuraavana päivänä. Vaikka kaikki muu ehkä oli pielessä, värimaailma ainakin oli kiva. 

2 kommenttia:

 1. Nätithän nämä on :) Ja ei ainakaan muut huomaa tuijotella joitain pikku"virheitä", mitkä omaa silmää häiritsee. Usein itseä häiritsee pienet virheet, mitä muut eivät edea huomaa.. :) Nätit kyllä nuo pinkitkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitoksia :)

   Ja tottahan tuo on, mutta kai se on ihan normaalia olla aavistuksen kriittisempi omaa kädenjälkeään kohtaan, eihän sitä muuten kehittyisi.

   Poista