torstai 19. maaliskuuta 2015

Ablecs15 week 6 - I thought I'd never

Tämä haaste oli vähän tyhmä, ainakin minun mielestäni. Jos kerran olen aina ajatellut, etten ikinä tee asiaa x, niin kai sitten ihan huvikseni rupea sitä tekemään! Kynsijutuissa vesimarmorointi on sellainen asia, jota en muuten varmasti ikinä kokeile. Ei kiinnosta se sotku ja astrologiasta riippuva tekniikka. Lisäksi voin luetella yhden käden sormilla maailman ihmiset, jotka tekevät mielestäni nättejä marmorointeja. Yleensä jälki on minun silmääni epämääräisen väristä sotkua, jossa on joku "kuvio". Muut marmoroikoon niin paljon kuin sielu sietää, mutta minä en siihen ryhdy vaikka mikä haaste kehottaisi :'D Vesikupin sijaan tartuin siis elmukelmuun ja crackle-lakkaan, sillä tämäkin tekniikka oli sellainen, jota en ikinä olisi kuvitellut kokeilevani. Ei sen takia, että siitä olisi mitenkään negatiiviset vibat, vaan koska kelmuilu ei ole herättänyt kohdallani oikein minkäänlaisia tunteita. 


Näistä tulikin sitten paljon kivemmat kuin uskalsin odottaa! Näin jälikäteen katsottuna nämä muistuttavat epäilyttävästi yhtä poikaystäväni yläasteaikaista pipoa, mutta en anna senkään häiritä :'D Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta Essencen L.O.L:ia. Levittyi kuin unelma ja peitti helposti, ihan priimakamaa. Etusormeen ja pikkurilliin lätkäisin parit mustat niitit ja muihin kynsiin pikakuivattajaa. Kun kynnet olivat kuivat, lakkasin päälle paksun kerroksen Flormalin G12:sta ja tuputtelin ryttyisellä elmukelmulla. Crackle-lakka kuivuu tosi nopeasti, joten tuputtelunkin kanssa pitää olla vikkelä, ettei kynnelle jää pelkkää crackle-kuosia. 


Kelmun jäljestä tuli kivan eläväistä ja varsinkin kauempaa katseltuna tosi jännän näköistä. Aavistuksen sammakkovibat näistä kyllä tulee, mutta ehkä kuitenkin sellaisella positiivisella tavalla. Mutt kannatti siis kokeilla tätä tekniikkaa, mutta silti pysyn kannassani vesimarmoroinnin suhteen :D 

Onko täällä kukaan muu kokeillut kelmutekniikkaa tavallisilla lakoilla tai sitten jollain muulla? Toimiiko tämä muidenkin silmiin? Ps. Pahoittelen Essencen etikettimyyttä, mutta tuossa kunnossa olen sen itselleni saanut. 

10 kommenttia:

  1. Mahtavat sammakkopipokynnet :D No ei, siis ihan oikeasti ovat tosi hienot, nauratti vaan nuo sun vertaukset :D Tuntuu että saat aina jotain ihmeellisiä viboja kynsistäsi (=mm. sairaalakynnet) :D Ja itse olen kyllä kelmutellut pariinkin kertaan, joskus onnistuu, joskus ei ollenkaan, mutta melko varmasti nättiä jälkeä saa kun valitsee hyvin toisistaan erottuvat lakat - ainakin oman kokemuksen mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olisi pitänyt ottaa kuvat sen pipon kanssa niin olisit ymmärtänyt mun assosiaatiot :'D Mä oon kato niin huono ideoimaan etukäteen, tajuan vasta lakattuani mitä mun kynnet muistuttaa! :P

      Joo sen verran mäkin olen muiden kelmuiluja vilkuillut, että kunnon kontrasti toimii parhaiten :)

      Poista
  2. Voi vitsit nää on hienot kynnet ♡
    Mie olen elmukelmuillut vain cremelakoilla, tykkään kyllä kelmuilla vaikka en ole tehnyt sitä pitkään aikaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne! ^-^ Pitänee munkin joskus kokeilla cremeillä kanssa :)

      Poista
  3. Kelmuilu on IHANAA ja nää sun kynnet on myös IHANAT! Mulle tulee sellainen pitkä pehmokäärme mieleen :) Tosi hyvä idea käyttää cracklelakkaa tähän, niillä kun ei paljon mitään juuri tee, mutta tässä muodossa näyttää mahtavalta. Tee ihmeessä toistekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos Armi!

      Ja nyt kun mainitsit tuosta pehmokäärmeestä, niin mullakin tulee :'D Olen joskus omistanut sellaisen! Cracklet kyllä tuppaavat vain pyörimään tuolla laatikon pohjalla käyttämättöminä, mutta voisin tosiaan joskus kokeilla toistekin jollakin toisella värillä :)

      Poista
  4. Ihanat kynnet! Pitää itsekin joskus kokeilla tuota crackle ja elmukelmu yhdistelmää! :) ne cracklet kun on jääneet tuonne ihan käyttämättöminä suurin osa. Ärsyttää vaan kun mulla on ollu terveysprobleemaa taas eikä oo oikein jaksanu kynsiäkään lakkailla paitsi ihan yksivärisiä vaan :/ mut jospa tää tästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Koitahan sä parantua siellä! Ihan jo senkin takia että pääsisi kunnolla lakkailemaan :)

      Poista
  5. "Näin jälikäteen katsottuna nämä muistuttavat epäilyttävästi yhtä poikaystäväni yläasteaikaista pipoa, mutta en anna senkään häiritä :'D"

    Eikäääääää :DD Nyt tuli kyllä sellaset keskari-flashbackit että huhhuh. Ymmärrän siis viittauksen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis kaikki jotka ovat ikinä nähneet sen Havun pipon ovat tajunneet ton viittauksen! xd Jari oli jakanut tän postauksen twitteriinkin kun oli heti tajunnut mitä tarkotin :'DD

      Poista