torstai 15. tammikuuta 2015

Uusi yhteistyökumppani Inkki Pinkki & kesävärejä

Iloisia uutisia! Pari vuotta sitten toiminut suomalainen kynsihärpäke-nettikauppa Inkki Pinkki on tehnyt paluun ja minulla on ilo tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Kannattaa muuten käydä tykkäämässä Inkki Pinkin Facebook-sivuista, siellä on esimerkiksi tälläkin hetkellä pieni arvonta käynnissä. Ensimmäisiä tuote-esittelypostauksia nähdään sitten helmikuun puolella, joten stay tuned ;)


Mutta sitten kynsiin! Nämä lakkaukset kuuluvat jälleen kerran kategoriaan "hyvä idea, huono toteutus". Lähdin ideoimaan tuon pikkurillissä olevan Lumenen Kultahiekkaa-tekstuurilakan pohjalta. Sen seuraksi valitsin samansävyisen Kikon 279:n. Kaikki mätsäsi täydellisesti ennen glitteriä tai leimoja. En yhtään muistanut, että Hits:n Cancum Glitter's Worldissa on värillinen pohja. Eli keskisormesta tuli keltaisen sijasta oranssi. Valkoiset leimatkin jotenkin optisesti vaalensivat pohjalakan väriä ja sitten kävi niin, ettei mikään oikein enää sopinut yhteen. Mutta ainakin näistä tuli pirteän väriset!


Jokaista lakkaa glitteriä lukuunottamatta on kynsillä kolme kerrosta. Peukalon ja nimettömän lakka on OPI:n I Eat Mainly Lobster, muut tulikin jo mainittua. Leimat on Born Pretty Storen laatasta 17 Konadin valkoisella leimauslakalla. Ärsyttää tosi paljon kun jokainen leima levisi jostakin kohtaa. En tiedä oliko vika tällä kertaa leimaajassa, laatassa vai lakassa. Kaikki muut kyseisen laatan kuviot ovat mielestäni toimineet moitteettomasti, mutta tuolla Konadin valkoisella olen aikaisemminkin saanut sotkua aikaan. Se on jotenkin paljon juoksevampaa kuin esimerkiksi saman merkin musta leimauslakka. Tai sitten jo klassikoksi muodostunut tekosyy vaikutti leimauskäteni vakauteen, "tähtien asento oli väärä" :D


Minulla oli niin hieno visio näistä lakkauksista, että harmittaa tosi paljon kun ei näistä tullut yhtään sellaiset kun suunnittelin! Nämä lähtevät kyllä mahdollisimman pian vaihtoon. Ehkä minun pitää suosiolla vielä pitäytyä talviväreissä kun näillä iloisilla kesäväreillä lakkaamista ei selvästi katsota hyvällä jostakin korkeammalta taholta :'D Alla vielä perhepotretti lakoista, josta näkyy vähän paremmin, että miltä tämän lakkauksen olisi pitänyt näyttää jos kaikki olisivat pysyneet oman värisinään. 

Olin muuten tässä ajatellut hieman päivittää kynsieni mallia. Viilaanko terävämmäksi vai palaanko takaisin squareen? Mielipiteitä!

8 kommenttia:

 1. Onnea yhteistyökumppanista. Ihanat kynnet. :)

  VastaaPoista
 2. Kivat kynnet ja itsekkin olen jälleen yhteistyössä inkkipinkin kanssa =)
  Onnea sullekkin yhteistyökumppanista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sun blogin kautta mäkin ekaa kertaa huomasin, että Inkki Pinkki on tullut takaisin! Mutta kiitoksia :)

   Poista
 3. Nää on just ihanan piristävät!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet, piristivät oikein kun tuli heti kesä mieleen<3

  Ja hei, onnea uudesta yhteistyökumppanista! :)

  VastaaPoista