maanantai 26. tammikuuta 2015

Rakkauslakkaus

Pitkästä aikaa tein kynnet, jotka onnistuivat herättämään minussa sellaisia ihastuksen huokauksia. Eipä näissä mitään kauhean erikoisia koristelutekniikoita tai muita ole käytetty, mutta minun silmääni kokonaisuus vain jotenkin natsaa. Ja turkoosihan on aina pettämättömän upea väri. Kiva onnistuakin välillä kun tuntuu, että jo aika monet edelliset lakkaukset ovat olleet vähän sellaisia kategoriaa "nääh". Tällä kertaa myös leimat onnistuivat ihan kohtalaisesti. Konadin laatat ovat ihanan luotettavia.


Peukalossa ja etusormessa on pohjalla neljä kerrosta OPI:n Austin-Tatious Turquoisea. Pirun upea lakka, mutta vaatii tosiaan aikamoiset kerrokset peittääkseen. Mutta se annettakoon anteeksi tuolle turkoosien kuningattarelle. Etusormessa ja pikkurillissä on kaksi kerrosta KB Shimmerin She Twerks Outia, yhtä lemppari-indieistäni. Lakka on jonkinnäköinen tekstuuri, mutta en oikein pidä siitä sellaisenaan. Värit tulevat paljon kirkkaammin ja kauniimmin esiin, jos päälle laittaa pikakuivattajan. Nimettömässä on kolme kerrosta Sally Hansenin dramaattista mustanharmaata Black Platiniumia. Lakka on tooodella luirua. Ensimmäisen kerroksen jälkeen meinaa tulla epätoivoinen epäusko, mutta kyllä se sitten jotenkin ihmeellisesti peittää jo kolmannella.  


Olen viimeksi käyttänyt Black Platiniumia joskus melkein kaksi vuotta sitten, ehkä oli ihan hyvä aika suoda sillekin jotakin huomiota :D Minulla on paha tapa käyttää lakkakokelmastani vain niitä suosikkeja uudestaan ja uudestaan, vaikka laatikkojen kätköistä löytyisi ihan kokonaan kokeilemattomia tai kerran käytettyjä lakkoja vaikka kuinka paljon. Näiden lakkausten leimat on tehty Konadin laatasta m57 Konadin mustalla leimauslakalla. Löytynee jokaisen kynsiharrastajan kokoelmasta tämä laatta. Jos lukijoissani on joku leimailuun yhtään perehtynyt sielu, joka ei ole missään vaiheessa harrastustaan omistanut kyseistä laattaa, niin saa hihkaista! :D

12 kommenttia: