perjantai 2. tammikuuta 2015

Uuden vuoden kynnet vol.2

En ollut 100% tyytyväinen Ablecaween tekemiini uuden vuoden kynsiin, joten väkersin vielä aattoillaksi tällaiset lakkaukset. En nyt sitten tiedä tuliko näistä yhtään sen hienommat, mutta tulipahan tehtyä. Käytin näihin myös kahta uuttaa Lumenen lakkaa, jotka tarttuivat mukaan shoppailureissulta äitin kanssa muutama päivä sitten. Kauempaa katsottuna nämä lakkaukset näyttävät oikein näteiltä, mutteivät siedä yhtään tällaista lähempää tarkastelua :'D En ymmärrä miten onnistuin tällä kertaa sotkemaan niin paljon noiden teippien kanssa!


Etusormessa ja pikkurillissä on kaksi kerrosta Lumenen Gel Effect -sarjan Hopeahiekkaa -nimistä tekstuurilakkaa. Tykkään tosi paljon muistakin Lumenen tekstuurilakoista, ne ovat ihanan peittäviä ja hyvällä tavalla rouheita. Peukalossa on kolme kerrosta Gel Effect Ahomansikkaa. Koostumus on kohtalaisen paksu, mutta silti lakka vaatii monta kerrosta peittääkseen. Plussaa jämäkästä sudista ja siitä, ettei lakka kuplinut vaikka laitoinkin tosi paksuja kerroksia. Etusormessa ja nimettömässä on kolme kerrosta Miyon Tropicanaa. Tropicana on yksi lempparilakoistani, en tiedä miten selviän kun se joskus loppuu! Jos jollakin pyörii sellainen laatikon pohjalla käyttämättömänä niin olen erittäin halukas ostamaan sen rakastavaan kotiin!


Leimat tein Dependin 223:lla Born Pretty Storen laatasta 17. Kuvio ei oikein erotu, mutta ehkä se on ihan hyvä kun sen verran huoletttomasti pistelin menemään :D Etusormen fiaskon toteutin koristeluteipillä ja paaaksulla kerroksella Ahomansikkaa. Luulin aluksi nimittäin että Ahomansikka peittäisi helpommin ja sopisi hyvin teippileikkeihin. Vaikka laitoin kamalan paksun kerroksen ja sotkin siksi raidat, niin alla oleva sininen lakka jäi vähän kuultamaan läpi. Seuraavassa postauksessa on sitten tulossa jonkinnäiköistä koostetta vuodesta 2014. Kaikki muuthan älysivät hoitaa koostepostaukset jo joulukuun puolella, mutta minulla sytytti vähän hitaasti. 


6 kommenttia: