keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Söpöyden yliannostus

Mitähän näistä kynsistä nyt oikein sanoisi... :D Saatoin hieman innostua uudesta strassihyrrästäni ja MoYoun Suki-kokoelman laatasta 03. Nämä ovat vähän sellaiset ihana-kamalat. Nätimmät nämä olisivat olleet, jos vasemman käden leimat olisivat onnistuneet vähän paremmin. En ymmärrä mikä kynsijumalien kosto tämä nyt oli, että oikean käden leimat onnistuivat täydellisesti, mutta juuri kuvauskäteen tuli tuollaiset kamalat töhryt. Vasemmassa kädessä tykkään oikeastaan vain tuosta etusormen överistrassikoristeluista. Pitäisi vissiin useamminkin uskaltaa vetää vähän yli, koska joku tuossa kuitenkin vain toimii. 


Tätä postausta kirjoittaessani minulla on muuten ollut nämä lakkaukset kynsillä viisi päivää (koska ei ole ollut aikaa vaihtaa) ja jokainen fimo ja helmenpuolikas on yhä paikallaan. Fimot ovat tosin päästäneet jonkinverran väriä, mutta muuten on kaikki kunnossa. Pitää vaan aina muistaa laittaa tarpeeksi päällyslakkaa noin ulkoneviin koristeisiin. Itse laitan fimojen kanssa aina kaksi kerrosta Mavalan väritöntä lakkaa ja sitten HK Girlin pikakuivattajan. Toimii! Näistä lakkauksista ei pitänyt tulla ihan tällaisia. En loppujen lopuksi yhtään pitänyt peukalon ja pikkurillin Nail Pattern Boldnessin Madam Rose -lakasta tässä yhteydessä. Helmenpuolikkaat eivät sopineet sen kanssa yhteen ollenkaan. Kyseistä lakkaa sai muuten sutia neljä kerrosta. 


Keskisormessa ja nimettömässä taas on kolme kerrosta Kikon 282:sta. Päälle on leimattu Konadin valkoisella hymyileviä muffineja ja pehmiksiä. Etusormessa on pohjalla kaksi kerrosta Ginan valkoista. Harmittaa kun näistä ei tullut ihan suunnitelmieni mukaiset. Värit eivät oikein mätsänneetkään ja leimoista tuli nyt mitä tuli :D Olisi pitänyt tehdä toinenkin tuollainen strassikynsi. Tai jotain. Mitä ruudun toisella puolella ollaan mieltä? Total fail vai ei?

12 kommenttia: