perjantai 10. lokakuuta 2014

Roosa nauha -kynnet

Hyvää Roosa nauha -päivää! Tein viime vuonnakin teemaan sopivat lakkaukset. Tämä on hyvä syy kaivaa pinkit ja vaaleanpunaiset lakat glittereineen kätköistä ja loihtia oikein tyttömäiset kynnet! Tänä vuonna tein liukuvärin OPI:n Chick From Ears to Taililla, Kikon 282:lla ja Mavalan Vegas Pinkillä. Pohjalle lakkasin yhden kerroksen Gina Tricotin valkoista korostaakseni väriloistoa. Ja jotta lopputulos ei vain olisi päässyt jäämään liian hillityksi, lisäsin liukuvärin päälle kaksi kerrosta Lumenen vaaleanpunaista Go Glittery -lakkaa ;)


Itse nauhasta ei tullut mielestäni yhtä siistiä kuin viime vuonna, mutta kyllä tuosta ymmärtää mistä on kyse. En ole vielä ihan varma ovatko nämä lakkaukset ihanat vai kertakaikkiseen överit :'D Kimallusta ja blingiä ei ainakaan pitäisi puuttua. Tässä on muuten vielä linkki Roosa nauha -kamppanjan sivuille, jos kiinnostaa lukea lisätietoa :) Kannattaa erityisesti lukaista juttu rintasyövän ennaltaehkäisystä!

10 kommenttia:

 1. Ihan mahdottoman söpsöt kynnet! Me like ^.^
  Kauniisti onnistunut liukkari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! Oon vihdoin ymmärtänyt liukuvärien syvimmän olemuksen ;)

   Poista
 2. Roosa Nauha -teemakynsiä on nyt näkynyt pilvin pimein, mutta nää kuuluu kyllä ehdottomasti kivoimpiin, mitä mua vastaan on tullut! Tosi onnistuneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitoksia! Lämmittävä kommentti <3

   Poista