torstai 23. lokakuuta 2014

Ablecaw14 week 5 - jotain lainattua

Nyt täytyy kyllä myöntää, ettei minulla ole ihan puhtaat jauhot pussissa tämän haasteen suhteen. Siskoni oli luonani Tampereella viime viikonloppuna, ja olin pyytänyt häntä ottamaan mukaan pari omaa kynsilakkaansa, että pystyisin toteuttamaan tämän haasteen. Noh, Katrihan tietenkin unohti ottaa lakat mukaan kun joutui raukkaparka raahaamaan Kotkasta kilokaupalla kaikkien sukulaisten ja puolituttujen lähettämiä ruoka- ja tavara-avustuksia :'D Päädyin sitten kaivelemaan omaa lakkalaatikostoani siinä toivossa, että sieltä löytyisi vielä joitakin käyttämättömiä lakkoja, joita voisin väittää siskoni lakoiksi :D Omatuntoni ei kuitenkaan kestänyt tällaista vilunkipeliä, joten avoimesti myönnän, että näissä lakkauksissa ei ole mitään lainattua!


Jos muuten kiinnostaa, niin siskonikin pitää blogia, jota voi vilkaista täältä! Mutta niin, laatikostostani löytyi itseassa useampikin testaamaton lakka, joista nämä kaksi pääsivät kynsille. Nämä lakat valitsin ihan sillä perusteella, että loput testaamattomat olivat sinisiä, ja olen viime aikoina tehnyt melkein pelkästään sinisiä ja vihreitä lakkauksia. En oikeastaan pidä näistä lakkauksista yhtään. Tai no ovat nuo strassit ihan nätit, mutta mikään muu ei oikein toimi. Varsinkin tuo punaisen oranssi Flormalin DC04 on yksinkertaisesti ruma. Se sentään peitti ihan kelvollisesti, tarvitsi laittaa vain kaksi kerrosta. Kirkkaan oranssi Artdecon lakka nro.29 taas on oikein nätti ja ihanan sähäkkä, mutta vaati peittääkseen kolme kerrosta. Lakka jätti jälkeensä tosi pahoja kaljuja kohtia, siksi piti levittää niin monta kerrosta vaikka koostumus olikin tosi pigmenttinen. 


Kokeilin tällä kertaa myös hieman erilaista teippaustekniikkaa. Jäljestä tuli oikein siistiä, vaikka pystysuuntainen teipppi ei ihan keskelle kynttä asettunutkaan. Käytettyjen lakkojen sävyt olivat turhan lähellä toisiaan, niin viivat eivät kunnolla erotu. Saa nähdä millaisen kohtalon tuolle Flormalille keksin. Siitä olen kuitenkin varma, että minun kynsilleni se ei enää tule päätymään. Tästä on pitkä aika kun olen viimeksi tehnyt kynnet, joissa en viihdy sitten yhtään! Onneksi en harrasta geelilakkauksia :D


4 kommenttia:

  1. Mun mielestä tuo Flormar on juuri ihanan värinen! Ja nää kyseisetkin kynnet on tosi nätit, vaikken kauheasti tykkääkkään tän tyylisistä teippikoristeluista, niin nuo on kyllä ihan kivannäköiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos! :) Mä taas olen aivan hurahtanut teippikoristeluihin, tulee ehkä turhankin usein käytettyä :D

      Poista