tiistai 21. lokakuuta 2014

Ablecaw14 week 5 - tuttu kuvio

Tämän viikon postaukset tulevat ajastettuna kaukaa menneisyydestä koska vietän kaiken kirjavaa syyslomaa Kotkassa ja kynsiaika on rajallista. Bloggerin hienoimpia keksintöjä tuo ajastaminen. Mutta nämä kynnet ovat siis vaste Finnish(able):n familiar pattern -haasteeseen. Koska en ole mikään käsinmaalauksen maailmanmestari, en ottanut inspiraatiokseni mitään oikean elämän kuviota. Olin tylsä ja kaivoin laatikostosta leimauslaattani esille ja mietin mitä kuviota on tullut käytettyä paljon. Konadin seepra- ja leopardikuosit taitavat olla kaikista käytetyimmät. Tällä kertaa seepra tuntui houkuttelevammalta.  


Kuvat eivät tällä kertaa ottaneet onnistuakseen, joten siksi vain tämä yksi otos. Etusormessa ja pikkurillissä on kolme kerrosta Deborah Lippmannin iki-ihanaa Across the Universea. Muissa sormissa onkin sitten vaatimattomat neljä kerrosta OPI:n Austin-Tatious Turquoisea. Kyllä minä tiesin ettei se ihan ensimmäisellä tai toisella kerroksella tulisi peittämään, mutta neljä oli kyllä aikamoinen ylläri näin lyhyelle kynnelle. On se sentään tosi nätti! Viihdyn tosi hyvin juuri tämän tyylisissä lakoissa. Vihreät, siniset ja turkoosit ovat niin minun juttuni. Leimat on taas kerran tehty Dependin 223:lla. Tämä postaus ei ollut vielä tässä! Viime viikon torstaina posti toi minulle kaksi ihanaa kirjekuorta! Ensimmäisenä kolahti pikkupaketti MoYoulta, jossa oli kolme leimauslaattaa ja hyrrä vihreitä strasseja. Laatat ovat Tropical Collectionin 09 ja 05 sekä Pro Collection XL 11. Yritin kuvata laattojen kuvioita, mutta ei siitä oikein tullut mitään :D Näistä laatoista lisää myöhemmin sitten ihan lakkausten muodossa! Päivän toinen posti olikin ihana päivänpiristysylläri Nannelta! Kyllä muuten jaksoi hymyilyttää pitkän :) Kirjekuoressa oli hauska kynsilakkakortti ja ylisöpöjä pupukynsitarroja <3 En malta odottaa ystävänpäivää, että pääsen käyttämään noita tarroja!6 kommenttia:

 1. Mulla Austin peitti muistaakseni kolmella kerroksella..? Nätti se kuitenkin on, samoin kun tuo Deborah Lippman:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu että oon saanut käsiini poikkeuksellisen luirun yksilön, ei tunnu yhtään OPI:lta. Mutta olen aivan samaa mieltä! :P

   Poista
 2. Kivat kynnet ja sieki sait tuon ihanan kortin nannelta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja jeps! Nannen kynsilakkamietelauseet on kyllä ihan parhaita :D

   Poista
 3. Ihanat kynnet! Ja värimaailma on aivan minunkin näköinen! :)

  VastaaPoista