torstai 16. lokakuuta 2014

Ablecaw14 week 4 - negative space

Noh, näiden kanssa ei mennyt ihan putkeen. Idea oli ihan hyvä, mutta toteutus huono. Masentavan usein kaikki kaatuu leimaustaitoihini. Kynsieni värjäymät asettivat hieman haasteita tämän negative space -tekniikan toteutukseen. Etusormi ja nimetön olivat kokonaan pois pelistä, joten päätin jättää vain keskisormesta pienen alueen paljaaksi. Ruffian-lakkauksia variaatioineen on nähty täällä blogissa kohtalaisen usein, mutta kun minusta se vaan on kiva. Joskus pitäisi jaksaa koristella joka kynsi timanteilla ruffian-manissa, näyttää nimittäin niin nätiltä :)


Keskisormi jäikin näiden lakkausten ainoaksi kivaksi kynneksi. Nimettömässä ja ja pikkurillissä on kaksi kerrosta Miyon Papaya/Mangoa ja muissa kynsissä niin ikään kaksi kerrosta Color Clubin Perfect Moltenia. Nimettömän leimat (lue: sotkut) on myöskin tehty Perfect Moltenilla MoYuoun Princess Collectionin laatasta 12. Näiden lakkausten myötä sain tarpeekseni pitkistä kynsistä ja seuraavassa postauksessa nähdäänkin nysäkynnet! Vapauttavaa vaihtelua välillä päästä käyttämään sormenpäitään :)10 kommenttia:

 1. Musta nää on nätit kynnet, eikä mitenkään epäonnistuneet :)

  VastaaPoista
 2. Siis näähän on upeat! Vilkuilin tässä ensimmäistä kertaa blogiasi, ja päätin jäädä lukijaksi. Tosi ihania lakkauksia! :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mahdottomat upeat kynnet! ^.^
  Ja toi Color Club näyttää niin herkulliselta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että muut tykkää, vaikka itselle nää ei oikein iskeneetkään :'D
   Joo toi Perfect Molten on kyllä ihana!

   Poista