sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

KB Shimmeriä

Alkuviikosta posti toi nämä kaksi kaunokaista luokseni Kanadasta asti. Näin monta viikkoa sitten Instagrammissa Valeshan swatchit tämän kokoelman lakoista ja rakastuin välittömästi kirkkaan vihreään Partners in Limeen! Nimikin on niin hauska. Sen kaveriksi tilasin ylioppilaslahjarahoillani saman kokoelman She Twerks Outin, jonka nimi ei ole yhtä hauska, mutta tuo mieleen kuitenkin Miley Cyruksen :D Nämä ovat tekstuurilakkoja (en kyllä huomannut Valeshan swatcheista), mutta minun mielestäni näyttävät paremmalta päällyslakan kanssa. Alla on kuvat puteleistä ja lakoista tikulla ilman päällyslakkaa.


Partners in Limen koostumus on paksuhko ja hieman tahmea, mutta lakka on silti helposti levitettävissä. Glitteriä on tosi paljon, ja lakka on muutenkin niin pigmenttinen, että melkein peitti jo ensimmäisellä kerroksella. Lakkasin varmuuden vuoksi kaksi kerrosta. Pinta kuivuu röpöläiseksi, mutta ei tekstuurilakoille ominaisimmalla tavalla. Mielestäni pinta on hieman turhan suttuisen näköinen ilman päällyslakkaa. Päällyslakan kanssa se on erittäin nätti! Minä sitten rakastan vihreitä kynsilakkoja <3

  
Tämän ja parin edellisen postauksen lakkaukset tulevat hieman jälkijunassa, sillä olen lähtenyt poikaystäväni kanssa Suomenympärireissulle tällä viikolla ja olen siksi ajastanut näitä postauksia. Jonkinmoinen postaustauko tässä taas pääsee kuitenkin syntymään, koska olen roadtripillä viikosta kahteen, vähän riippuu kuinka kauan rahat riittävät :D Nähdään sitten taas joskus, juhannuksen jälkeen ehkä! Ps. Tätä lakkaa oli sitten niin pirun vaikea kuvata.


6 kommenttia:

 1. Voi ei miten ihania lakkoja!! Varsinkin toi vihreä näyttää tosi upeelta :) luonnossa varmastikkin vielä upeemmat kun kuvissa.
  Kuulostaa tosi kivalta toi road trippi.. houkuttelis itekkin lähtee vielä joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä!! En malta odottaa, että pääsen testaamaan tota sinistäkin :)
   Ja ehdottomasti voin suositella road trippiä, tähän mennessä on ollut aivan mahtava kokemus!

   Poista
 2. Voi jehna mitä lakkoja! ♡
  Mie niin halluun tuon Partners in Limen, HALLUUN! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihh, sittenhän sun pitää hankkia se! :) Ite tilasin Harlowlta.

   Poista