keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

She Twerks Out

No vihdoin ja viimein swatchit KB Shimmerin She Twerks Outista! Ja niinkuin näkyy, kynteni hieman kärsivät reissussa ja ovat siksi lyhyttäkin lyhyemmät. Mutta sehän ei tietenkään poista sitä tosiasiaa, että tämä lakka on aivan upea! Erittäin kaunis merenneitovibainen tekstuurilakka, joka tosin kokoelmasiskonsa Partners in Limen tapaan on mielestäni kauniimpi päällyslakan kera. 


She Twerks Out peitti peukaloita lukuunottamatta nysäkynteni vain yhdellä kerrokella. Peukaloihin tarvittiin kaksi kerrosta, mutta ei mitenkään kohtuutonta mielestäni ;) Lakan koostumus on tosi pigmenttistä ja se on pullollaan erikokoisia glitterhileitä. Paksuhkon koostumuksen vuoksi lakka on todella helppo levittää, eikä se yhtään valunut kynsinauhoille. Tämä on oiva lakka jo yksinäänkin, mutta haaveilen jo kaikista niistä skittletteistä, mihin aion tätä tunkea! Tänään (lakat laitettu eilen) muuten kävi tosi outo juttu, oikean käden keskisormesta oli vain tippunut koko lakkalaatta pois! En siis yhtään ollut rapsutellut reunoja tai mitään, huomasin vain optikolta tullessani, että yhdestä kynnestä puuttuu lakat :'D Tämä tosin varmaan johtuu uusista aluslakoistani, eikä She Twerks Outista itsestään. 


Kynteni tosiaan katkeilivat ja liuskoittuivat suomenympärireissuni aikana pahempaan kuntoon, kuin missä ne ovat ikinä olleet! Varsinkin oikeaan käteen tuli liuskottumia ihan kynnen puoliväliin asti, yäks! Teltassa kun ei hirveästi tullut lakkailtua kynsiä, vaan nakukynsillä mentiin reilusti yli viikko. Älkää koskaan olko ilman kynsilakkaa :D Ajattelin hieman vaihtaa hoitotuotteitani, kun tämä rappio todennäköisesti johtuu enemmän kynsieni kuivuudesta kuin jonkun ainesosan puutoksesta. Näillä kahdella, eli Face Helsingiltä saadulla Pierre Renen Iron Power -kynnenvahvistajalla sekä itseostetulla Trindin Nail Balsamilla, ajattelin saada kynteni taas kuntoon. 


6 kommenttia:

 1. IHANA ! <3 sopii kauniisti myös sun lyhyempiin kynsiin, kumpa muakin pukis lyhyet kynnet hyvin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se tosiaan on aika paljon sormista ja kynsien mallista kiinni, että minkä pituiset ja minkä mallisiksi viilatut kynnet sopivat. Mulle taas ei ne hirveän pitkät sovi.

   Poista
 2. Turkoosi lakka on harvoin pettymys, eikä tääkään petä! Hauska nimikin :D

  VastaaPoista