sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Yrittänyttä ei laiteta

Näiden kynsien taustalla on taas Vivekalle tyypillinen ihmeellinen tarina. Olin päättänyt jo millaiset kynnet olisin lakkaamassa. Pöydällä oli rivissä China Glazen Full spectrum ja Liquid Leather, Essencen Oh my Glitter! ja Dependin 223. Mutta juuri kun olin saanut edelliset lakat poistettua, huomasin että Tampereen yliopistolta oli tullut kirje. Noh, siinähän kutsuttiin minut puheviestinnän erikoiskokeeseen. Kirjoitin tänne blogiinkin kuinka olin lukenut sinne puheviestinnän kirjalliseen kokeeseen väärät materiaalit! Ja erikoiskokeeseen kutsutaan 50 parhaiten pärjännyttä! :D Ilmeisesti kannatti kuitenkin yrittää parhaansa siellä kokeessa, vaikkei oikeasti tiennytkään mistään mitään. Hämmennyin sen verran tästä uutisesta, että unohdin millaiset lakkaukset olin suunnitellut. Muutenkin kädet tärisivät sen verran, ettei lakkaamisesta meinannut tulla mitään. 


Kynsille piti kuitenkin jotain saada, joten lakkasin peukalot ja nimettömät Full Spectrumilla ja loput sormet Oh my Glitter!:llä. Molempia lakkoja on kaksi kerrosta. Full Spectrumilla tehdyt pilkut eivät oikein erotu ja tekevät siksi hieman sotkuisen vaikutelman näihin lakkauksiin. En viihtynyt näillä kynsillä päivää pidempään, kun ei tuo violetti yleensäkään ole oikein värini. Kummassakaan lakassa ei ole mitään vikaa, päin vastoin, oikein helppokäyttöisiä molemmat. Minusta on aina niin ihmeellistä kuinka hyvin Full Spectrum peittää vaikka onkin glitterlakka. Essencen suti taas on aivan ihana, niinkuin olen aikaisemminkin hehkuttanut. 


Torstaina minulla olisi siis edessä se erikoiskoe, taas saa pitää peukkuja! Naureskelen tuolle kutsulle vieläkin, ihan absurdia :D Onneksi postissa on odottamassa pari ihanaa lakkaa, joilla voin lakata kokeeseen. Kauniilla kynsillä on muuten paljon itsevarmempi olo. Alla on vielä kuva käytetyistä lakoista, eli Essencen Oh my Glitter!:stä ja China Glazen Full Spectrumista.
12 kommenttia:

 1. Yayy onnea kutsi!! :))

  (Ihanaa miten nää ystävien elämien suuret käänteet saa ekana lukea netistä, hahaha :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihh kiitos :D

   Oisin kertonu sulle huomenna kun suunnittelin palauttavani sun kakkuastiat, ootko kotosalla mihin aikaan:)?

   Poista
 2. Oi paljon onnea! Kannatti yrittää siis kun hyvin pärjäsit kuitenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)! Jeps, mun äitikin aina sanoo että miä onnistun selittämään itteni tilanteesta kun tilanteesta :D Todellakin siis kannatti yrittää!

   Poista
 3. Onneksi olkoon, ja ihanat kynnet ;)

  VastaaPoista
 4. Eikä! Tosi mahtavaa! Mä pidän sulle niiiin isoja peukkuja pystyssä! :)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea! Täällä kans nousee peukut pystyyn torsaille! :)
  Ja kynnet on söpöt, lakat sopii hyvin yhteen :)

  VastaaPoista