maanantai 2. kesäkuuta 2014

Keltainen skittlette

Tässä kävi nyt niin, ettei minulla olekaan esitellä kuvia ylioppilajuhlakynsistäni. Tein niitä itseasiassa kahdet, eivätkä kummatkaan pysyneet kynsillä päivää pidempään. Lakat kuoriutuivat kokonaisina laattoina pois ennnenkuin kerkesin kameraan koskea. Lakkaustaukoni jälkeen itseasissa kaikki tekemäni lakkaukset ovat viimeistään kahden päivän jälkeen lohkeilleet ja kuouriutuneet irti! Todella ihmeellistä! Käytän kuitenkin ihan samoja alus- ja päällyslakkoja kuin aikaisemminkin, ja olen huolehtinut, ettei kynnen pinta ole rasvainen lakatessa. En yhtään ymmärrä missä on vika. Tämä kuoriutuminen on tapahtunut värilakan koostumuksesta riippumatta, olen kokeillut cremeä, holoa ja glitteriä. Ylioppilaskynnet eivät ole ainoat, jotka minulta on jäänyt julkaisematta. Harmittaa. Mutta jos tämä ihana keltainen skittlette kestäisi vähän pidempään.


Tässä skittlettessä joka kynnellä on kaksi kerrosta lakkaa, peukalossa Gina Tricotin Aspen Goldia, etusormessa ja pikkurillissä OPI:n All Sparkly and Goldia, keskisormessa ja nimettömässä Gina Tricotin Whitea ja perhosleimat Aspen Goldilla. Leimoista tuli hieman psykedeeliset, kun vähän sähläsin kohdistamisen kanssa. Oikeaan käteen leimat tulivat paljon paremmin, mutta en yhtään osaa kuvata "väärää kättä" :D Pidän näistä kynsistä hurjasti, vaikka leimat ovatkin vähän suttuiset. 


Vaikka ylppärikynsiä ei täällä blogissa tullakaan näkemään, niin mekkokuvia kylläkin! Kunhan ensin saan niitä kuvia tänne koneelle. Ja hei, minulla on huomenna kolmannet ja viimeiset pääsykokeet. Pitäkäähän peukkuja, että pääsisin opiskelemaan viestintää Helsinkiin! Alla olisi vielä kuva käytetyistä lakoista.


6 kommenttia: